Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ronda nőket is meg szoktatok nézni?

Lassan már a szép nőket sem merem megnézni, mert zaklatásnak számít ha ronda vagyok. (költői túlzás)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: A nekem nem tetsző nőket nem szoktam megnézni

Sok nő gondolja magát rondának. A legtöbb csak átlagos, vagy még szép is. Persze van olyan is aki valóban csúnya... Átlagos pasiként minden nőt megnézek. De csak néhány kellene... Nem a külső az egyetlen és főleg a döntő szempont.
29/F

Aki nekem tetszik azokat nem "nézem meg". Persze aki tetszik akkor max elmorzsolok magamban egy de csinos, vagy milyen jól néz ki, oszt ennyi, nem bámulom őket mint egy creep. :)
És a ronda meg szubjektív amúgy, szóval ne keseredj el. :)

Ízlések és pofonok. Nekem tetszett már mások szerint "ronda" lány. Meg én sem vagyok nagy durranás, sőt, de így is voltak olyan lányok, akiknek tetszettem. :D Teljesen szubjektív.
Bár percekig nem szoktam senkit bámulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!