Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kéne közölnöm azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne közölnöm azt, hogy nem vagyok vékony?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Fent vagyok egy társkereső appon, és szeretném feltüntetni a profilomon, hogy van rajtam egy kis felesleg, mert nem egy kínos esetem volt amikor ez szóba jött. Nem szeretném simán kiírni azt, hogy "cső! Dagadt vagyok". Valakinek van valami ötlete? 😂

Lány vagyok amúgy, és 20 éves.

2022. ápr. 14. 17:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
11 ekkora baromságot :)
2022. ápr. 14. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Miért is baromság?
2022. ápr. 14. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Egész alakos kép, és nem kell mentegetőznöd sem a súlyod miatt. Ha szégyelled, az csak rosszabb. Te ilyen vagy és kész.
2022. ápr. 14. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:
19%

Az mióta közlése a kövér vagyok-nak hogy "milyen nők az eseteid ?"

Egy fotó az közlés, ha leírja hogy az közlés , ha leírja a súly magasság aranyt az közlés, de a kérdés nem közlés, férfi nyelven biztosan nem

2022. ápr. 14. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:
61%

Sok férfinak bejönnek a kövér nők.

De azért az se mindegy hány kg.

Néhánynak csak a teltkarcsú, néhánynak a kövér és keveseknek egyáltalán nem számít a súly!

Nekem inkább akkor szokott tetszeni egy kövér csaj amikor már ismerem egy ideje.

2022. ápr. 14. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!