Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kéne közölnöm azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne közölnöm azt, hogy nem vagyok vékony?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Fent vagyok egy társkereső appon, és szeretném feltüntetni a profilomon, hogy van rajtam egy kis felesleg, mert nem egy kínos esetem volt amikor ez szóba jött. Nem szeretném simán kiírni azt, hogy "cső! Dagadt vagyok". Valakinek van valami ötlete? 😂

Lány vagyok amúgy, és 20 éves.

2022. ápr. 14. 17:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Tegyél ki magadról egész alakos képet, amin látszódik normálisan, hogy mi a helyzet veled. Ennyi.
2022. ápr. 14. 17:42
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván lány vagy, pasinak eszébe nem jutna bocsánatot kérnie amiatt, ahogy kinéz.
2022. ápr. 14. 17:43
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

Írd le milyen magad vagy, és hogy hány kg. Ebből már nagyjából lehet sejteni, hogy nem vagy karcú.

A kérdésedbe is beleírhattad volna ezeket az adatokat.

E nélkül nem lehet közlési formát választani. Pl nem ugyan azt a mondatot adnám a szádba, ha 50 kg vagy és 10 kg felesleg van rajtad, mint ha egy 130 kg nő vagy, és most a hétvégén nem figyeltél eléggé az alakodra, és pl 5!kg tobb vagy a szokásosnál...

Amúgy kicsi sport, és egészséges táplálkozás csodákra képes.

29/F

2022. ápr. 14. 17:49
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Kettes te egy zseni vagy, hogy rájöttél, hogy a kérdező nőnemű. Mu segített erre rájönni? Csak nem az hogy a kérdező az írta magáról, idézem: “Lány vagyok” ? :D
2022. ápr. 14. 17:51
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Alkalmazdd a magasság/testsúly/egészalakos friss kép kombinációt.
2022. ápr. 14. 17:54
 6/15 A kérdező kommentje:
Nyilván nem írtam volna ki ezt a kérdést, ha nem sportolnék és fogyóznék is. Történik is a fent említett csoda, de nem egyik percről a másikra. Nem az ellustulás miatt kell ezt csinálnom, olyan gyógyszereket kellett szednem amik nem feltétlenül segítették a vékonyan maradást.
2022. ápr. 14. 18:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy és hány kg?
2022. ápr. 14. 18:02
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Talán kiteszel egy fotót magadról :D
2022. ápr. 14. 18:13
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
fotón nem gondolkodtál ?
2022. ápr. 14. 18:14
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Én ilyenkor rákérdezek, hogy neki milyen csajok tetszenek :)
2022. ápr. 14. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!