Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
Egy kis túlzással, de jah. De ilyenekbe inkább nem gondolok bele, rájuk tartozik:D
12/21 anonim válasza:
Tessék a képlet:
A nő magassága+ 15cm +-5cm
13/21 Laylah válasza:
13., először fogtam a fejemet, hogy már erre is képletet kell kitalálni, persze reflexből kiszámoltam magamra, és kb. az jött ki, amit kommentelni akartam. 165 cm vagyok, nekem 175-195 közt ideális. Amit te számolsz, a matekot kihagyva annyi, hogy legyen minimum 10, maximum 20 centivel magasabb a nőnél (valakinek nehezebben megy a matek és menekül a számoktól, nekik egyszerűbb így). Ami egyébként szerintem reális, bár a a nők nagy hányadának az sem okoz gondot, ha a férfi közel egy magas velük. A lényeg, hogy alacsonyabb ne legyen, ha mód van rá.
14/21 anonim válasza:
14. 🤣
Néha én is számológépek számolom a 23+18at.
15/21 anonim válasza:
167 cm vagyok, 168-200 között voltak, akik eddig megtetszettek.
16/21 anonim válasza:
185-195 (pár centi eltérés nyilván mindegy). De tegyük hozzá, hogy én is közel 180 centi vagyok nő létemre.
17/21 anonim válasza:
Nekem mindegy 165 centi magas vagyok, szóval nem nehéz nálam magasabbnak lenni.
18/21 anonim válasza:
167 cm vagyok, azért én szeretném, ha nálam magasabb lenne, főleg, hogy szeretek néha magassarkút hordani. Volt olyan párom, aki 173 cm volt, a jelenlegi 190 cm, nekem egyik sem probléma.
19/21 anonim válasza:
Eddigi párjaim 168-182 cm között voltak. Én magam 160 cm "mély" vagyok, viszont most pont egy 192 cm-es férfi tetszik. A magasságkülönbség miatt is bizonytalan vagyok a korkülönbség mellett (fiatalabb nálam 8,5 évvel), hogy el merjem-e mondani neki, amíg még tudom, hogy ő is szingli. 40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!