Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1
Még csak három ember szavazott, nem túl reprezentatív a minta.
Amúgy én 175 vagyok, úgyhogy a magasabb pasik közt keresgélek, 170 alattival elég hülyén néznénk ki egymás mellett.
Mivel én 180 cm vagyok, így azt mondanám, hogy az ideális nekem olyan 185 és 190 között lenne.
De ha 1-2 cmvel alacsonyabb, de másba mindenbe passzolunk, még akkor se zavarna. De ha kB. 170 cm magas lenne, szerintem mindketten furán éreznénk magunkat.
Pedig ismerek 185 centis csajszit, akinek a férje kb 163cm. :D
Kb 26 éve vannak együtt, gimnázium óta.
Még olyan fotó is van róluk facen, hogy a nő ül egy chopper motoron, mögötte a férje átkarolva lobog mögött. :D
#4 Jó sztori.:D Csak néha a férfiakat jobban zavarja a magasság különbség mint a nőket.
3-as voltam.
6
A nagy számok törvénye alapján akár ilyen is előfordulhat, csak azt nem értem, hogy mit bizonyít...
Az emberek 99,99%-ának akkor is az a kívánatos, hogy a férfi legalább olyan magas legyen, mint a nő.
Nekem 5 méter
Jolán a zsiráf voltam
7es szerintem a magasság is egy tulajdonosság a sok közül, ami teljesen a külsővel kapcsolatos. A személyiségről meg csak nem is beszéltünk, az fog majd végül mindent eldönteni.
Leírtam mi az ideális magasság nekem, de őszintén nem ragaszkodom annyira hozzá. Amúgy felőlem akár 210 cm is lehet. Nem is olyan rég láttam 200 cm feletti férfit és 155 cm nőt, kB könyökéig ért a férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!