Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nő vagyok, mit akar tőlem egy ilyen férfi?
Sziasztok!
Sajnos évek óta pm. alulműködés miatt duci vagyok.
Párkapcsolatban élek.
Van egy srác munkatársam, aki szintén kapcsolatban él, de esküszöm azt érzem, hogy érez irántam valamit.
Ez csak azért érthetetlen, mert ő sportos, fitt, maratonokat fut.
Többször próbáltam magam meggyőzni, hogy rosszul érzem, de egyre egyértelműbb a dolog és akiknek elmeséltem miket csinál, ők is ezt gondolják.
Lehetséges ez?

Kerdezo! Nem a csapbol folyik hanem a te fejedbol. Rendbe kellene inkabb rakni az onbecsulesed es akkor alapbol nem tennel fel ilyen kerdeseket.
Igen a teltebb nok is vonzoak most mondom neked mint F26. Az alacsony onbizalom meg a negativ gondolkodas na az egyaltalan nem vonzo noknel sem.

Te csak azért vagy a pároddal mert nincs jobb,de már folyna a nyálad a másik hapsira.
Undorító!
(Pajzsmirigyre van gyógyszer ezer éve, nem fogd már erre hogy lusta vagy)

12-es A realitás az, hogy a párodnak is megfelelsz, ha mindenkinek a vékony lányok jönnének be, akkor csak azok lennének kapcsolatban.
Egyébként meg lehet, hogy a kollégád minden nővel így viselkedik, vagy tetszel neki, de semmi szándéka nincs vele, csak flörtölget, időtöltésből, vagy ego tuningból.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!