Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar valamit tőlem?
Figyelt kérdés
Fordaszkent dolgozom. Van egy lány aki először a kollegamnal akart hajat vágatni. Érdeklődőt hogy hogyan talál oda hozzánk stb... Aztán végül nálam kötött ki megcsináltuk a haját majd randiztunk is egyet. Csókon kívül nem történt semmi. Szeretett volna többet viszont én nem ezért is szépen közöltem vele. Először nem nagyon értette meg mondta hogy legalább le fekudhetunk volna. Egyik nap viszont bejött hozzánk a kollegamnal foglalt idő pontot. Az új csavojaval jött de egyfolytában engem nézet.2020. dec. 10. 12:12
1/6 anonim 

válasza:

Féltékennyé akar tenni,még mindig izgatod.
2/6 anonim 

válasza:

Szimplán fáj az egójának, hogy nem másztál ott rá, és most mutogatja, hogy mit szerzett.
Elég gyakori
3/6 anonim 

válasza:

Mondod neki hogy nem akarsz többet erre van pofája közölni hogy lefeküdhetettetek volna?
4/6 anonim 

válasza:

*hogy legalább lefeküdhetettetek volna.A többet te ugy értetted hogy bármilyen viszony.Bár nem tudom minek csókoltad te is meg.
5/6 anonim 

válasza:

Fodrász, aki kb. 12 éves szinten gondolkodik.
6/6 anonim 

válasza:

"Kitakart, betakart.
Hogy mit akart?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!