Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40/39 pasi miért unalmas? 😭

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40/39 pasi miért unalmas? 😭

Figyelt kérdés
Borzasztóan semmilyenek. Nem kötnek le. Nem kreatívak. Aki meg ritka, az tuti foglalt.
2022. ápr. 13. 13:32
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted az, hogy te vívsz az azokon kívül akik szintén vívnak kinek érdekes? Az irigy kommentet pontosan te hallottad meg, mert írtál rá egy választ. Egyébként a probléma megoldása ott kezdődik, hogy rájössz, hogy te mit gondolsz izgalmas személyiségnek. Akkor már lényegesen egyszerűbb keresgélni. Bár nem hinném, hogy olyan önismereti szinten vagy, hogy ezt megtudd fogalmazni. Minden hozzászólásodról süt a hatalmas egó. Semmi gond ezzel tipikus védekezési mechanizmus. Az unalmas emberek sajátja.
2022. ápr. 13. 15:35
 22/41 A kérdező kommentje:
21. Csodásan szónokolsz, lehet jobban keresnél benne, mint a jelenlegi munkahelyeden. Hogy verjünk át tudatlanokat, naiv embereket...😉
2022. ápr. 13. 15:40
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Azta mekkorát oltottál rám, lehet sírni is fogok. :D

Köszi megfelel a munkahelyem, de erről majd beszélgessünk akkor ha sikerült leraknod az érettségit miss izgalmas. :D

Tehát akkor sikerülne megfogalmazni, hogy mitől gondolsz valakit izgalmas személyiségnek? Vagy esetleg írsz még egy borzalmasan izzadtságszagú oltást trollpuni?

2022. ápr. 13. 15:47
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Hogy engednek be ide 15 éves tinilányokat?
2022. ápr. 13. 15:50
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Én érdekes pasi vagyok, már annyira hogy a lányok nagyrésze pont emiatt nem áll szóba velem. Elmondom neked, nem leszel vonzó se nekem se senki másnak, mert vívsz. Ha még nem ugrottál ki repülőből ejtőernyővel vagy nem bungee jumpingoltál, akkor te is csak egy átlagos leányzó vagy nékem.

Ami nem lenne gond egy kapcsolatra, mert nálam ez nem prioritás, viszont hogy sötét vagy az már igen. Vagy pedig troll, vagy csak nagyon el van baszva az értékrended. Ha érdekes dolgokat akarsz ne egy pasitól várd el az ágyon rohadva, hanem tegyél érte.

2022. ápr. 13. 15:55
 26/41 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Víváson kívül valami? Bármi? Akármi? Önmagában a vívás nem rossz dolog, de nem hiszem hogy ez az egyedüli ami érdekel.
2022. ápr. 13. 16:14
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a baj, hogy az érdekes hobbid helyszínén sem sikerült alkalmas jelöltet találnod!

Más egyéb ami közel áll hozzád?

2022. ápr. 13. 16:20
 28/41 anonim ***** válasza:
80%

Vívás... na az aztán izgalmas.

Mondjuk ha snowboardoznál, ejtőernyőznél, gördeszkáznál vagy hegyet másznál. De a vívás az pont egy elegáns kis úri sport.

2022. ápr. 13. 16:38
 29/41 A kérdező kommentje:

23, Igen beszólok, nem kell t bele, keress rá miért és tanuld meg rendesen a magyart, ha már egyszer az vagy. De ha cigó, akkor nem szóltam.

25. Nem érti.

Utsó 3, nem a vívásról van szó, se a hobbikról. Legalábbis nem feltétlen. Volt barátom akinek nem volt semmi hobbija, mégis érdekes volt maga az ember.

2022. ápr. 13. 17:05
 30/41 anonim ***** válasza:

Én tudom miről van szó.Ezt hívják válogatósnak!

Egy értelmes dolgot se tudsz felmutatni mi az ami megfog valakiben!

2022. ápr. 13. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!