Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mit jelent az, hogy egy pasi unalmas?
Hozhatnám magam élő példaként de inkább mégsem teszem.
Hopsz.
akinek ennyitől unalmas egy fickó, az jobb is ha hamar kiderül.
Egyébként ugyanattól unalmas egy ffi, mint bárki más.
ha csak pofázik vég nélkül, leszarja h téged érdekel-e, nem is figyel rád, sótlan témák és még sorolhatnám
nekem akkor is unalmas egy pasi, ha nincs közös témánk. Tehát olyan dolgok érdeklik amik engem abszolút hidegen hagynak.
Illetve az előadás módja. Ha kevés érzelmet mutat ki.
És ha 12 egy tucat. Tehát az érdekli mint a nagy átlagot, azt a nézetet vallja mint a nagy átlag, és pontosan úgy vélekedik a világról mint a nagy átlag. Én tartom gáznak, ha a megszokottól eltérő a hobbija, sőt azt sem érzem cikinek ha hisz az ufókban. Ameddig értelemlesen meg lehet ezeket a dolgokat vitatni vele.
Akkor megnyugodtam, ha valóban ezek a dolgok miatt unalmas valaki.
Mégis úgy érzem, mintha unalmas és érdektelen lennék a lányok számára.
Kérdező: az nem kifejezés. Nemhogy unalmas lesz tőle, hanem emberszámba sem vehető, a férfi fogalmától fényévekre esik. Semmi esélye az ilyennek egy hűséges társ találására, talán egyszer befészkeli magát mellé egy családalapítási vággyal küszködő középkategóriás maca, de ő is csak a szeretői kölykeit fogja veled felneveltetni, miközben igyekszik eltitkolni előled kettős életű mivoltát.
Tessék, tudom, hogy ilyen választ vártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!