Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, bele mernétek vágni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, bele mernétek vágni egy kapcsolatba olyan férfival, akinek vannak bizonyos furcsaságai?

Figyelt kérdés

Mások szerint időnként furcsán viselkedik társaságban. Általában zárkózott, kevés emberrel beszél keveset, de amikor igen, akkor értelmesen nyilvánul meg mélyebb, komoly témákról. Ritkán néz mások szemébe, de aki tetszik neki, azzal keresi és tartja a szemkontaktust, ugyanez igaz az arcmimikájára, mosolygásra. Néha kicsit furcsán néz, nagyon hosszan. Általában ok nélkül nem kedves, udvarias, de a kiszemelttel szemben igen. Vannak különböző szokásai az étkezésben, egyéb dolgokban, amiktől nem szeret elérni, olyankor bosszús. Szereti a megszokott, bevált dolgokat, ha a dolgok a tervei szerint haladnak. Nagyon egyenesen őszinte, csak a nagyon direkt humort érti, az elvontabb dolgokat nem. Az érzéseit főként szívességekkel, segítséggel tudja kifejezni. Időnként elvonult a saját világába, olyankor nem szereti, ha zavarják, de ezt a teret meghagyja a másik félnek is.

Kicsit féltékeny, ha a kiszemeltjénél más férfiak is nyíltan próbálkoznak, mivel csinos nő. Ilyenkor igyekszik mellette maradni, finoman megérinteni, illetve átvenni a szót, hogy a rivális értésére adja a határt. Mennyire lehetnek elfogadhatóak ezek a tulajdonságok a nő számára, érdemes próbálkozni, ha ő is viszonozza a szemkontaktust, mosolyt, illetve meg tud nevettetni, de nem erőlteti a beszélgetést, ha rosszkedvűnek lát?

2022. ápr. 12. 20:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%
Én nem jönnék össze ilyen emberrel - nem emberileg van vele gondom, de én nem tudnék boldog lenni egy ilyen emberrek párkapcsolatban. És ez nem "merés" kérdése, nem féle, tőle, egyszerűen tudom, hogy nem passzolnánk össze. Nekem pl. az elsődleges szeretetnyelvem a beszéd, és elég érzékeny is vagyok, nem tudnám elviselni a számomra sokszor érzéketlennek tűnő direkt őszinteséget (nem az őszinteséggel van bajom, de én a diplomatikus őszinteség pártján állok), nekem szükségem van arra, hogy szóbeli kedvességgel is éreztesse azt a másik, hogy szeret. Emellett elég elvont is tudok lenni, és nem mindig csak kifejezetten direkt a humorérzékem. Az meg nem szimpatikus, ha még ismerkedés alatt kakaskodik, hogy "értésére adja a másik jelöltnek, hogy hol a határ". Azt a határt én döntöm el, nem egy random férfi, akinek tetszem, és valószínűleg még nem is randizunk / vagyunk kapcsolatban. Az sem szimpatikus, hogy csak azzal udvarias, akitől akar valamit / aki szimpatikus neki.
2022. ápr. 13. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!