Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy munkatársam hogyan fejezhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy munkatársam hogyan fejezheti ki a vonzalmát, ha vannak bizonyos nehezítő tényezők?

Figyelt kérdés
Az első nehezítő tényező, hogy nem tudom értelmezni a nonverbális gesztusok nagy részét, ez születésem óta így van. Nem vagyok képes huzamosabb ideig a szemkontaktusra, és ezek így együtt folyamatos félreértésekkel járnak, a flörtölés nem megy, a könnyed beszélgetések sem. Második: ezzel a munkatársammal minden defektem ellenére jól kijöttem a kezdetektől. A humorom is, ami van, mások számára nem érthető, de ez a srác mindig nevet rajta és ő is hasonlóval reagál, tehát érti és valószínűsítem, hogy ő is viccesnek találja (de keveset beszélünk). Három:tetszik nekem, viszont így még annyira sem tudok ránézni (a szemébe). Viszont nemrég meg kellett szerelni a gépet a munkában. Leszedtük a csavarokat és az utolsó nagy csavart tekertem, amikor ráfogott a kezemre (fogta, ameddig le nem tekertem teljesen, de kesztyűben voltunk). Ez mit jelent? Lehet, hogy türelmetlen volt már, hogy lassan csavarozok? Nemrég véletlenül meghallottam két irodista beszélgetését arról, hogy ő (a srác) állítólag autista. Akkor viszont (gondolom, nem tudok erről sokat), az ő gesztusait máshogy kell értelmezni? Mit gondoltok? (Megkérdezni nem fogom tőle, képtelen vagyok rá).

2022. febr. 2. 02:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ez alapján bármi lehet. Tény egy autistanak mást jelentenek az érintések és gesztusok is. De ez nehéz attól is függ milyen szinten az.

Nem hiszem hogy a csavarnál valami szándéka lett volna azzal hogy a kezedre tette a kezét. Ezek még nem igazán jelek. De legyél vele kedves, jófej mint eddig adj neki jeleket és hátha lesz valami.

2022. febr. 2. 02:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez vicc, vagy romantikus regény készül?

Értem én, hogy a logikus következtetés, főleg, hogy a srácra az irodán elsuttogták, hogy autista, az az, hogy te is az vagy. Leírtad a tipikus tüneteket magadról...

2022. febr. 2. 02:45
 3/4 A kérdező kommentje:
2#egyszerű lenne, ha így lenne, de ez az élet.
2022. febr. 2. 05:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért azt kérdezed, hogy ő hogyan fejezheti ki a vonzalmát?

Amikor te ezt nem is nagyon tudnád értelmezni saját magad szerint.

Ha tetszik neked fejezd ki te. Legegyszerűbb, ha mondod, legalább annyit, hogy szeretsz vele dumálni.

Keresd a társaságát, cégen kívül is!

Kérdezd meg, hogy látott-e egy filmet, ami neked tetszett, és szerinted neki is bejönne. Dobj fel témákat, ami túlmutat a munkakapcsolaton, lényeg, hogy többet beszéljetek, mint eddig.

Az érintés jó, de egy alkalomból még ne vonj le messzemenő következtetéseket, inkább viszonozd.

2022. febr. 2. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!