Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynatok ezert?
Két opció van
1. Vagy Annyira gyerek még hogy tény nem tud elköteleződni.
2. Vagy csak talonban tart mert elvan veled de igazából nem szeret.
+1 gondolkozz el hogy milyen családot akarsz. Gyerekes családanya szeretnél lenni. Úgy hogy van apja is aki tényleg apának való. Ö most nem az valszeg nem is lessz az akkor se ha bevállalja. A helyedben én elhagynám.
Én is családcentrikus vagyok. De ezt a szitut nem értem én sem.
A családcentrikus fiatal lányt az különbözteti meg az első ösztönlény sori romától, hogy:
a) Nem csináltatja fel magát az első férfivel.
b) Nem csináltatja fel magát pucér fenékre.
Nem olyan nehéz ezt kivitelezni.
#16 ez nem erről szól.
Én se akarok másfél év után gyereket a paromtol, de azt már most tudom hogy a későbbiekben tőle akarok.
Itt a szóban forgó pasi nem biztos az erzeseiben ezért nem azt mondja hogy majd később akar gyereket hanem hogy csak lehet hogy tőle akar. Nagyon nem mindegy.
"Én se akarok másfél év után gyereket a paromtol, de azt már most tudom hogy a későbbiekben tőle akarok."
Akkor ezek szerint jegyben jártok már? Vagy annyira mégsem biztos minden?
Amúgy meg kérdező, ha ott is hagyod,
arra számíts, hogy más normális férfi is legalább két-három évet várni fog, mielőtt úgy dönt, megkéri a kezed. Hacsak nem egy 40-es főnökfélével állsz össze, aki minél hamarabb magához akar láncolni egy nem túl meggondolt fiatal nőt. Szóval inkább ne hajszold annyira a dolgokat, nem azokat az időket éljük, mint szüleid idejében (akiknek a korosztálya amúgy tele van tönkrement házasságokkal, magukra maradt anyukákkal). Nem vagy lemaradva semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!