Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynatok ezert?

Figyelt kérdés
A parommal tobb mint 2 eve vagyunk egyutt. Parszor megkerdeztem, hogy milyen elkepzelese van a kapcsolatunkat illetoen. Szeret, de nem tudja meg most, hogy en leszek e a felesege, de van ra esely. Vagy ehhez hasonlo valaszokat ad, illetve mindig az exeivel jon. Veluk nem lakott egyutt, veluk nem tervezett elore es velem igen. De azokra a kerdesekre, hogy szeretne e felesegul venni, tolem szeretne e gyereket -nem tudom - a valasza. 26 evesek vagyunk egyebkent- en a csaladomba is ezt lattam, 3-man vagyunk tesok, anyukam fiatalos, en is ilyen szulo szeretnek lenni.
2022. ápr. 12. 07:39
1 2 3
 11/22 Noren1989 ***** válasza:
5%
#9 + CSOK 10milla, sima hitel 30.
2022. ápr. 12. 08:38
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Ennyi. Norennel kijelöltük számotokra az ideális elkövetkezendő 30 éveteket. Nem kell ezt túlspilázni.
2022. ápr. 12. 08:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#7 mert olyan opció nincs aki őszinte és szereti is, igaz? Mekkora egy megkeseredett balfék vagy.
2022. ápr. 12. 09:28
 14/22 anonim ***** válasza:
56%

Két opció van

1. Vagy Annyira gyerek még hogy tény nem tud elköteleződni.

2. Vagy csak talonban tart mert elvan veled de igazából nem szeret.

+1 gondolkozz el hogy milyen családot akarsz. Gyerekes családanya szeretnél lenni. Úgy hogy van apja is aki tényleg apának való. Ö most nem az valszeg nem is lessz az akkor se ha bevállalja. A helyedben én elhagynám.

2022. ápr. 12. 09:46
 15/22 anonim ***** válasza:
14%

Én is családcentrikus vagyok. De ezt a szitut nem értem én sem.

A családcentrikus fiatal lányt az különbözteti meg az első ösztönlény sori romától, hogy:

a) Nem csináltatja fel magát az első férfivel.

b) Nem csináltatja fel magát pucér fenékre.

Nem olyan nehéz ezt kivitelezni.

2022. ápr. 12. 09:49
 16/22 anonim ***** válasza:
30%
Vicces, hogy aki nem kezd gyerekcsinálásba két év után (amikor többnyire még nem ismered igazán a másikat, pl. nem feltétlen vagytok túl közösen megoldott komolyabb krízishelyzeteken), arra egyből rásütik, hogy csak a napi kis szexért és társaságért tartja a másikat.
2022. ápr. 12. 09:51
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

#16 ez nem erről szól.

Én se akarok másfél év után gyereket a paromtol, de azt már most tudom hogy a későbbiekben tőle akarok.

Itt a szóban forgó pasi nem biztos az erzeseiben ezért nem azt mondja hogy majd később akar gyereket hanem hogy csak lehet hogy tőle akar. Nagyon nem mindegy.

2022. ápr. 12. 11:21
 18/22 anonim ***** válasza:
24%
#17 Teljes mértékben értem, hogy miről szól. Azt nem értem, mi azzal a gond, hogy még nem látja biztosra. Még egyszer: összeházasodni és gyereket vállalni életed legnagyobb döntése. Sokan alaposan végiggondolják, inkább várnak vele, mint hogy utólag megbánják. Én is megházasodtam és rövidesen belevágunk a gyerekprojektbe, de nekem anno 2 év ismeretség után még voltak nyitott kérdések, amiknek időt kellett hagyni, hogy bebizonyosodjon: tényleg jól döntök, ha vele vágok bele.
2022. ápr. 12. 11:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Én se akarok másfél év után gyereket a paromtol, de azt már most tudom hogy a későbbiekben tőle akarok."

Akkor ezek szerint jegyben jártok már? Vagy annyira mégsem biztos minden?

2022. ápr. 12. 11:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg kérdező, ha ott is hagyod,

arra számíts, hogy más normális férfi is legalább két-három évet várni fog, mielőtt úgy dönt, megkéri a kezed. Hacsak nem egy 40-es főnökfélével állsz össze, aki minél hamarabb magához akar láncolni egy nem túl meggondolt fiatal nőt. Szóval inkább ne hajszold annyira a dolgokat, nem azokat az időket éljük, mint szüleid idejében (akiknek a korosztálya amúgy tele van tönkrement házasságokkal, magukra maradt anyukákkal). Nem vagy lemaradva semmiről.

2022. ápr. 12. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!