Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, elhagynátok egy nőt azért ha kiderülne, hogy meddő?
Nos 4 éve vagyok együtt a férjemmel, 2 éve próbálkozunk babaügyben. Sikertelenül. Most értünk oda, hogy nem szórakozunk és orvoshoz megyek. A férjem nem meddő, mert az előző házasságából van 1 lánya. Szóval ha van baj, az velem van.
Ő nagyon szeretne tőlem is egy babát és persze én is szeretném. Viszont ráparáztam erre. És a lombik sem 100%, az sem jön mindig össze.
Mi van ha kiderül, hogy meddő vagyok? Egyszerűen félek. Attól is, hogy nem lehet gyerekem, de attól is, hogy mindennek tetejébe elhagy a férjem.
29N
1.: Én csak meddő nőt vennék el, mert nem kell baba.
2.: Eszeden vagy? Téged is el fog hagyni a babával, mint az előző csajt!!!
Kihagytam a kérdésből, hogy olyan férfiakat célzok meg, akik ávgynak a babára...
4-es nem hagyna el. Nem ő volt a ludas az előző válásánál sem, de mind1
"Nem ő volt a ludas az előző válásánál sem, de mind1"
Persze, mert ki az aki magát állítja be ludasnak? Mindig az ex a rossz🤷🏼♀️
Egyébként miért hagyna el téged a férjed azért, mert meddő vagy? Neki már van egy gyereke, így nem lenne oka elhagyni a meddő párját szerintem.
Az, hogy van egy gyereke nem bizonyítja, hogy nem nála van gond. Az évek múlásával neki is csökkenhetett a termékenysége (vagy hogyan hívják férfiaknál), az is lehet, hogy az előző gyerek nem is az övé (bár nyilván kicsi rá az esély).
A másik, hogy már rég el kellett volna menni nőgyógyászhoz, a nőgyógyászati problémák 99%-t lehet úgy kezelni, hogy legyen belőle baba előbb-utóbb, főleg ha még 30 sem vagy.
A lombik előtt vannak más eljárások, mindenesetre egy eü pénztári kártyát szerezz be, mert drága lesz a kivizsgálás és a kezelés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!