Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele havarodtam egy 8 évvel fiatalabb férfibe szingli édesanyaként. Hogyan lépejek túlrajta?
A szingli édesanyának első körben és elég sokáig egy olyan férfire van szüksége, aki kellemes hangulatot árasztva, finoman, NŐ-ként bánik vele, simogatja, babusgatja, majd brutál élményeket adva egymásnak esve szeretkeznek. Utána ki ki megy a dolgára és a saját vackába. Ez így megy kb 1 évig. Csak sok pasi ezt nem így fogja fel. Vagy bekattan és rátelepedik a NŐ-re és ott bukott a mutatvány. Vagy léked tovább ide oda, aztán néha vissza hozzá. Ez meg persze az anyukának nem tetszik, jogosan.
Az intelligens anyuka pedig úgyis azt a pasit fogja komolyabbra választani, akit a gyermeke is megszeret és ez kölcsönös.
Ez a vélaményem. Mellesleg én meg pont a "nemrátelepedő" réteg vagyok.
Nincs is jobb egy kötetlen de élménydús élvezetes randizgatás rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!