Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha rámjön, hogy 25 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha rámjön, hogy 25 évesen el vagyok maradva az életemmel?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, pár hónapja lett vége a 4 éves párkapcsolatomnak. Nyilvan ez is benne van ebbe a szorongásba. Egyetemre járok, mellette dolgozom, vannak barátaim, sok ember van körülöttem és szeretem is az életem.

De esténként néha rámjön, hogy 25 éves vagyok, se párkapcsolat, se diploma még, mások már szülnek, meg házasodnak én meg még csomószor nagyon gyereknek érzem magam. Félek, hogy el vagyok késve, hogy fogy az időm, elmúlik a fiatalságom és nem fogok kelleni senkinek. Ami közbe tudom, hogy hülyeség és nappal nincsenek is ilyen gondolataim, de így esténként nagyon kétségbe tudok esni és magányos tudok lenni. Mit csináljak, hogy elmúljon ez a szorongás?

Köszi a válaszokat!

2022. febr. 15. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
amit akarsz nagyjából, mi a terv?
2022. febr. 15. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont 25 évesen lett meg az első diplomám, és félévre rá szakítottam. :D Pont, amikor már sínen lettem volna. Sajnos a másik fél ebben nem volt partner, én hiába végeztem és akartam építeni a közös életünket, ha őt ez nem érdekelte.

Nem vagy elkésve semmivel!

2022. febr. 15. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a na és kategóriája!

Pár hónappal ezelőtt eszedbe sem jutott, mert kapcsolatban voltál. Akármilyen is volt. Ne gondolkozz ezen, fiatal vagy, előtted az élet, egy rossz kapcsolatban megragadni, gyereket vállalni sokkal problémásabb volna. Az elkésésről 15-20 év múlva kellene elgondolkoznod!

2022. febr. 15. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugalom, semmivel nem vagy elmaradva. Szépen épitgeted az életed lassan meglesz a diploma is hozzá.

Nem csak azért jönnek elő ilyen gondolataid mert most lett vége a kapcsolatosak és esténként egyedül vagy?

Próbáld lefoglalni magad akár kis esti sportolással ha marad meg rá energiád.

2022. febr. 15. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen ölelő-párnák”, egy próbát megér... nekem sokat segített.
2022. febr. 16. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok èn is.

Van baratom 7 éve. Sokszor veszekedtünk stb. Nem komolyodik. Nem tervez semmit, soha nem mond a jövőről semmit.

Totál kivagyok. Szomorú is vagyok. De, ha meg “hisztizek” akkor én vagyok a szar… nem is ertem. Max kinyög valamit, hogy hat de ő velem akar maradni meg lenni.

Nincs az élethez lassan energiám.

Ennyi évet belefektettem a semmibe? Sokszor ezen gondolkozok.

Főzök takarítok vásarolok stb. De 1x nem varna fott kaja melo utan,ha mondjuk szabadnapos.

Ha elmegy 3-4napra ir 1-2 szot, azt is 22:00körül. Le vagyok szarva olyankor. Azt sem irja,hogy jo reggelt. Vagy valami.

Semmi megbecsules. Aztan csodalkozik, hogy hozza sem érek.

Dolgozok. Sporolok. Agyalok. Maganyosnak erzem magam.

25n

2022. máj. 28. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os.

Nem bántásból írom.

Akkor miért jó neked ebben a kapcsolatban?

Semmi jövőkép, nem foglalkoznak veled ez csak olyan kényszer együttélésnek tűnik.

Fiatal vagy még ehhez szerintem.

2022. máj. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!