Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hasonló helyzetet hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasonló helyzetet hogyan oldottál meg?

Figyelt kérdés

Mikor össze költöztünk azt mondtam barátnőmnek hogy semmi olyat nem várok el, amit én se csinálok, csak annyit amit én is megteszek.

A gond ott van köztünk hogy nekem nem a pihenés az első amint van időm hanem majd azután pihenek ha rend van otthon.

Mindegy h fáradt vagyok e vagy se ha meg kell csinálni..

2022. ápr. 10. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy, hogy minden hétvégén tízesével ontom róla a gyakorira a kérdéseket, hogy mennyi baj van a nőmmel, aztán változtatás nélkül élünk ugyanabban a langyos kakiban. Persze eszembe sincs szakítani, mert úgyse találok mást.

Ez mindig beválik!

2022. ápr. 10. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek egyforma a teherbiro kepessege ..van akinek szuksege van egy kis piheno idore aztan minden megy tovabb
2022. ápr. 10. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Miben fáradnál el? Alibiből be vagy jelentve anyád boltjába, ahol napokig vevő sincs.

A barátnőd két helyen dolgozik, hajnalban megy, este ér haza, és ha pihenős, ugrálhat anyádnak. Még jó, hogy már az is zavar, hogy vasárnap mer aludni, nem kel azért hajnali ötkor, hogy a TE lakásod kitakarítsa.

Amúgy meg örülj neki, hogy egyáltalán ott van. Más már lelépett volna.

2022. ápr. 10. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!