Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van még esély vagy ezt szépen hagyjam?
Szokott nálunk lenni az egyetemen ilyen fröccs és sör est, nagyon sokan odajárnak az egyetemről, mindig jó a hangulat.
Van egy lány egy messenger csoportból (a csoport úgy jött létre, hogy páran akik újak a városban beléléptek, hogy majd ott szervezünk bulikat stb).
Abba a csoportba írtam, hogy a mi egyetemünk szervez ilyet, van-e valakinek kedve jönni. Ott voltam pár haverommal, és eljött az egyik lány.
Nekem sikerült nagyon berúgnom (becsepmésztem töményet is engem az ütött meg nagyon), majd átmenünk egy másik sráchoz afterezni. A lány jött velünk és látszólag nagyon be is jöttem neki, csak elég sokat ittam és alig beszéltem vele. Másnap azért páran rámírtak, hogy jól vagyok-e tegnap elég sokat ittam stb.
Meg, hogy miujság a lánnyal.
A lányt kérdztem másnap, hogy van-e kedve találkozni, de hazament a szüleihez.
Nagyon szégyellem magam, csak picit beszélgettünk, hogy majd a napokban/hetekben valamikor még találkozunk. Ebből még lehet valami?
Mondom, nekem nagyon kínos, alig emlkészem az estéből valamire (nem csináltam semmi nagy hülyeséget, nem hánytam, nem aludtam be stb)
Csak kb hozzá sem szóltam.
Nem szoktam berúgni, a barátaim is úgy ismernek, hogy az aki mindig józan és kb senki sem látott még részegen.
Mit tudnék tenni?
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!