Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon van még esély vagy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van még esély vagy ezt szépen hagyjam?

Figyelt kérdés

Szokott nálunk lenni az egyetemen ilyen fröccs és sör est, nagyon sokan odajárnak az egyetemről, mindig jó a hangulat.

Van egy lány egy messenger csoportból (a csoport úgy jött létre, hogy páran akik újak a városban beléléptek, hogy majd ott szervezünk bulikat stb).

Abba a csoportba írtam, hogy a mi egyetemünk szervez ilyet, van-e valakinek kedve jönni. Ott voltam pár haverommal, és eljött az egyik lány.

Nekem sikerült nagyon berúgnom (becsepmésztem töményet is engem az ütött meg nagyon), majd átmenünk egy másik sráchoz afterezni. A lány jött velünk és látszólag nagyon be is jöttem neki, csak elég sokat ittam és alig beszéltem vele. Másnap azért páran rámírtak, hogy jól vagyok-e tegnap elég sokat ittam stb.

Meg, hogy miujság a lánnyal.

A lányt kérdztem másnap, hogy van-e kedve találkozni, de hazament a szüleihez.

Nagyon szégyellem magam, csak picit beszélgettünk, hogy majd a napokban/hetekben valamikor még találkozunk. Ebből még lehet valami?

Mondom, nekem nagyon kínos, alig emlkészem az estéből valamire (nem csináltam semmi nagy hülyeséget, nem hánytam, nem aludtam be stb)

Csak kb hozzá sem szóltam.

Nem szoktam berúgni, a barátaim is úgy ismernek, hogy az aki mindig józan és kb senki sem látott még részegen.

Mit tudnék tenni?

21/f

2022. ápr. 9. 16:15
1 2 3
 11/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
*ekkor, *tali
2022. máj. 24. 20:01
 12/22 A kérdező kommentje:
Felvetettem a csütörtököt, de a fenti választ kaptam. Akkor nem értem miért mondja azt, hogy nagyon szívesen találkozna már velem..
2022. máj. 24. 20:03
 13/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Hm. Más napot dobtál fel neki?
2022. máj. 24. 20:05
 14/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Vagy mondtad neki, hogy nem baj ha stresszes, szívesen látod? Esetleg taliztok, kikapcsolódtok, és akkor nem lesz annyira stresszes?
2022. máj. 24. 20:06
 15/22 A kérdező kommentje:

Egyelőre annyit mondtam, hogy “Hmm sajnálom, nekem is közeleg a vizsgaidőszak. Ettől függetlenül, ha van kedve és ideje, nagyon örülnék neki, ha találkoznánk.” (Valami hasonlót, csak szebben megfogalmazva :)

Direkt írtam azt, hogy KEDVE mert nekem nagyon az jött le, hogy nincs kedve. Igen sokat kell tanulni, de nehogy már valakinek ne legyen egy szabad estéje a héten picit kiülni valahova..

2022. máj. 24. 20:09
 16/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Attól is függ mondjuk, hogy mit tanul. Gyógyszerész lánnyal voltam már együtt, tényleg sok az anyag, és szemetek az orvosin. Jogászok... Magolniuk kell ezerrel. A többiekről nincs infóm. Mindegy, dobj fel még néhány időpontot, és ha az utolsó időpont napjáig nem mond A-t vagy B-t, akkor ez sajnos ennyi volt.
2022. máj. 24. 21:22
 17/22 A kérdező kommentje:
Egyelőre vissza sem írt, nem tudom ez nekem nagyon rosszul esik és nem tudom mit ronthattam el🙃
2022. máj. 25. 00:25
 18/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Te igazából semmit. Ha nagyon kukacoskodni akarok, akkor max azt, hogy nem azonnal hívtad el, nem mutattál igen intenzív szándékot a megismerésére. Még az is benne lehet a pakliban, hogy esetleg az a "túlságosan is közvetlen" típus, akit akár félre is lehet érteni. Még esetleg azt érdemes megvárni, hogy a vizsgaidőszak után mi újság lesz, mennyire lesz rád vevő - de ha jön időközben másvalaki, akivel megszeretitek egymást, akkor egészen nyugodtan gyere össze vele - és következetesen vele! Hogy ezt a jelenlegi hogy éli meg, az egyéni szoc problem. :))) Ha valamikor akart is valamit, az biza irreleváns. :))) Látatlanban ezt tudom javasolni.
2022. máj. 25. 04:05
 19/22 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó, nekem is most a vizsgákra kéne koncentrálnom.. majd alakul
2022. máj. 27. 18:00
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én jogi karra jártam, tehát tudom, milyen az a kőkemény vizsgaidőszak. Ennek ellenére mindig betettem vizsga utánra egy lazulós napot (nem is tudtam volna úgy végigcsinálni, hogy rögtön a letudott vizsga után nekikezdeni a következő tárgynak). Szóval szerintem ez duma. Ha valakivel tényleg akartam találkozni, azt úgy alakítottam, hogy sikerüljön. (Voltak azért durva elhajlások vizsgaidőszakban is....)

Szerintem itt a következő lehet :

- látásból bejöttél neki

- aztán utólag rájött, hogy mégsem (ehhez lehet volt köze a részegségednek, de egyáltalán nem biztos, ha nagyon tetszenél neki, szerintem ezen túl lehet lépni, ha amúgy nem játszottad a bunkó alfahímet)

- lett közben neki valaki aki jobban érdekli (ez esetben hagyd a fenébe)

- játszmázik, hogy kiderüljön tényleg érdekel-e vagy csak játszanál (nekem mondjuk ez is offos lenne).

Szerintem hagyd, hogy alakuljon, ahogy, max még egy talit javasolj, ha arra is nemet mond, akkor ne erőltesd tovább... Lépj túl rajta.

2022. jún. 2. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!