Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves férfi 31 éves nővel nem lenne furcsa?
Figyelt kérdés
Tudom hogy csak 4 év de általában fordítva szokott lenni és lehet hogy "öregnek" gondolna :D2022. ápr. 8. 17:33
21/28 anonim válasza:
Dehogynem volt. Ha te minket lenézel a korunk miatt, akkor ne érjen meglepetésként, hogy nekünk is lehet velős véleményünk, mert a kor nem jelent automatikusan több bölcsességet. :D
22/28 anonim válasza:
21: Én azt írtam le, amiket a párom szokott felhozni nap, mint nap:) Te viszont klimaxszal vágsz vissza egy huszonéves fiatal nőnek, ami nagyon gázos:DD
23/28 anonim válasza:
#22:
Nem, te tulajdonképpen pajzsnak használod a párod állítólagos szavait, meg azok mögé bújsz azért, hogy magadat jobb színben tüntesd fel és minket megalázz. Én is írhattam volna az elején, hogy nekem meg azt mondták, hogy a korodbeliek kiöregedett csoroszlyák, így az én korosztályom sokkal szuperebb, de alantas lenne.
24/28 anonim válasza:
23: Ember, sztem neked súlyos mentális gondjaid vannak:D Ha a kutyának sem kellesz, arról nem én tehetek:D Ha ilyen agresszív kis nyomorult vagy, akkor ne a korodban keresd a hibát, nekem pl. sose voltak ilyen gondjaim.
25/28 anonim válasza:
Nekem nincsenek problémáim, csak szeretem idegesíteni az ilyen méhkirálynőket, mint te.
26/28 anonim válasza:
Nekem is a fiatalabb srácok jönnek be, 4 év simán belefér. Hajrá.😉
28/28 anonim válasza:
én 7 évvel idősebb csajjal ismerkedek, de mindenki azt kérdi hogy miért kezdtem egy kislánnyal (ránézésre max 18)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!