Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátok (főleg azonosneműek)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátok (főleg azonosneműek) miért nem unnak egymásra, viszont akik szerelmesek azok miért unják meg egymást?

Figyelt kérdés
Most nem kell az, hogy "mi sosem unjuk megy egymást" stb stb, aztán együtt vannak 2 hónapja.. Csak szimplán érdekel, hogy a barátságok, már ha tényleg tartósak akkor miért nem jutnak arra a sorsa, mint a szerelmek?
2022. ápr. 8. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pontosan! Nem élsz együtt vele.

Egy igazi régi barátom van. A többi emberke max csak felszínes barát vagy haver. 14 évesen ismertük meg egymást. Szakközép, első fizika órán előreültettek, mert szokásosan sokat pofáztam. xD Azóta BFF. MINDEN nap chatelünk (aminek a java része hülye gifek 😅) vagy beszélünk. Félszavakból is kategória. Mindketten erősen érzelem-orinteáltak vagyunk, szóval gyakorlatilag minden titkát ismerjük a másiknak, mert soxor tartunk lelkizős sessionöket is. 44 évesek leszünk, ő majd nyár végén, én ősszel. :)

Na erre azért kiwi lennék, hogy meddig bírnánk egymást hosszútávon együtt. :))

2022. ápr. 8. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik legjobb barátom most egy hetet volt nálam. A végére igencsak meguntam. Sokkal könnyebb úgy nem megunni valamit, ha nem éltek együtt.
2022. ápr. 8. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:

12: Mi ezt úgy szoktuk, hogy egy hétvége nála (Bp.), aztán nálam (Fejér m.). Sacc/ másfél havonta játsszuk ezt el. Dél körül (nála feleség meg gyerek van, ilyenkor viszi át délelőtt anyósához) megyünk át egymáshoz, akinél van a buli az vásárol be a főzéshez valót meg italt. Vasárnap estefelé meg haza.

Ez mondjuk elég rövid idő és gyakoriság, de sosem untuk még meg. :)

2022. ápr. 8. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Nálunk úgy volt, hogy dolgoztam is az egy hét alatt, szóval mikor meló után fáradtan hazaértem, akkor azért már megerőltetőbb volt plusz egy embert szórakoztatni. És hétvégére meg sajnos kicsit megfáztunk, úgyhogy hétvégén sem tudtunk sehova menni, csak társasoztunk meg néztük a tévét (messziről jött, úgyhogy előbb hazamennie nem volt opció). Így azért uncsi volt a végére, én inkább olvastam volna sokszor vagy ilyesmi, de azt nem várhattam el, hogy napokig egyedül lefoglalja magát a kis lakásunkban. Jó volt hogy itt volt, máskor is várom szeretettel, de így munka mellett, otthonülésre kötelezve azért most ez elég unalmasra sikeredett sajnos, de nyilván ő sem úgy tervezte, hogy lebetegszik.
2022. ápr. 8. 14:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem olyan erős érv, mint az előzőek amiket írtak:

1. Barátból több is lehet, nincs benned esetleg késztetés, hogy kipróbáld milyen lehet más barátjának lenni, mert szabadon kipróbálhatod.

2. Talán kevesebb elvárás és konfliktusforrás is van egy barát felé. Pl. sokaknak vannak ellentétes politikai nézeteket valló barátai, de azt nehezen viselné, ha a párja azt tanítaná az ovis gyerekének, hogy vannak nem átalakító műtétek vs. utáljuk a cigány gyereket a sarkon (és ide helyettesítse be, ki mit gondol)

2022. ápr. 8. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!