Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mennyi lenne az az összeg, amiért hajlandóak lennétek lefeküdni egy veletek azonos neművel?
-A személyt ti választanátok ki (van olyan a környezetetekben akit választanátok esetleg,ha tényleg muszáj lenne?Ha van,nevezzétek meg!)
-Ne mondjátok,hogy semmi pénzért,inkább mondjatok egy horribilis összeget akkor.
-Nemet légyszi írjatok (kort nem kell,ha nem akarod)
És a teljes egyenlőség kedvéért,ha akad itt meleg/leszbikus,akkor rátok fordítva érvényes a kérdésem,de légyszi tüntessétek fel magatokat! :)
Nekem nem kellene pénz érte, csak a telefonszáma...
25-bi pasi.
Hmmm... 10 millió/hó életem végéig! De cserébe egy estét kap csak.
Bónuszként köteles szerezni nekem egy jó állapotú Jééé diszkontos szatyrot.
Nincs olyan összeg.
amúgy, hogy mondjak is valamit, talán 10-20 millió minimum. De akkor se kéne. Akkor már mindegy, 100 millió-e vagy 10. 10-zel tudnék már mit csinálni, kevesebb semmire nem lenne elég, kevesebbért most is meg tudok venni mindent, amit kell. De igazából se 10-ért, se 100-ért nem vállalnám
F
Jól érzem, hogy a biszexuálisok számára kapufa a kérdés? :)
24/L
Velem azonos neművel, akit én választok meg? Ha már adnának érte pénzt, akkor mondjuk 100 millióért, nem vagyok hülye, akkor keressük meg a pénzt.
De 50 ezerért is akár, engem nem taszít a leszbikusság, bár nem is vagyok leszbikus.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!