Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vedekezunk es terhes lettem, jogosan van felhabarodva hogy en ra akarom fogni?
Azt mondta en ra akarom fogni hogy magamhoz lancoljam egy gyerekkel, azt mondta mi nem vagyunk egyutt en ne hazudgaljak meg ne fogjam ra hogy tole vagyok terhes....vele vesztettem el a szuzessegem, senki massal nem voltam , csak toleehetek terhes. Nem vedekeztunk en mindig mondtam hasznaljunk gumit mert baj lesz o nem akart soha, mindig azt mondta " nem leszel terhes mert nem benned megyek el" , hiaba mondtam hogy attol még lehetek. Most meg felvan haborodva. Nem tudom mit haborog , gondolom azt hiszi igy akarom magamhoz lancolni, de nem vagyok hulye, ha magamhoz akarnam lacolni akkor is tudnam hogy egy gyerekkel nem fogom.
Es ha meg akarom tartani azt o meg tudja akadalyozni?
Kérdező nem tudja megakadályozni
De elgondolkodtál azon hogy milyen egyedülálló anyaként nevelni egy gyereket?
Igazából nem tudod mert még nem volt gyereked
Elmondom nem egy leány álom meg akkor sem ha stabil kapcsolatra szülsz
Nem jogos a barátod felháborodása mert felelőtlen módon akárcsak te Orosz ruletted játszott veled A védekezést a leghatékonyabb módon meg kell tenni egy nem bíztos kapcsolatban
A fiúd:Ismeri az óvszert?
Te hallottál már fogamzásgátlásról tablettákkal inekcióval?
Tudod mivel mindketten felelőtlennek vagytok inkább hajas baba és nem csecsemő való nektek
Gondolom a szüleitek nem vágynak egy csecsemőre akít nekik kell felnevelni.
Ha egyedül álló anya vagy nehogy azt hidd a további párkapcsolatod maga a mámor lessz még gyerek nélkül is nehéz nem hogy gyerekkel.
ja, a tinder meg a badoo meg a többi társkereső televan 20-30 éves lányokkal, egyedülálló anyaként, kisgyerekkel
a kutyának nem kellenek, azt is kalkuláld bele
1 család az nem az, hogy egy férfi egy idegen férfi pujáját neveli
Pont annyi egyedülálló apa van, mint anya, csak mondom, és simán találnak párt ahogy a környezetemben látom, hiába akarsz beléjük rúgni.
23 körűlöttem sok a fiatal nemhogy más gyerekét nem akarja még sajátra sem vágyik.(lányok sem)
A kérdezőnek joga van még jobban tönkretenni az életét vagy gondolkodni és gyorsan túlesni ezen a dolgon nem a fiú hanem egyedül a maga érdekében
Azért is mert agyilag még gyerek bizonyítja az ő álltal leírtak.Gyereknek gyerek nem való!!!
Sajnos a kêsön érök közé tartozol
Ilett volna tudni aki kutyával alszik bolhát kap!
A bolhák ellen meg védekezni szokás.
De ez valahogy mindkettőtök életéből kimaradt!
jaj, te szerencsétlen, te nagyeszű, te
otthon a szüleid biztos megdicsértek... mit szóltak?
feljebb szépen le lettem pontozva, miután megemlítettem, hogy nehéz lesz gyerekkel párt találni, persze hozzáteszem nem lehetetlen, mert vannak pasik, akiknek csak olyan nő jut, aki hozza magával a kakukk tojást
dehát azok a pasik olyanok is, akiknek csak a kakukk tojásos nő jut, ezen nincs mit szépíteni, kár ezen véleményt lerongyolni, ellenben az ellenvéleményeket szivesen fogadom egy eszmecsere erejéig
szerintem meg... nagyon rosszul gondolod, de mivel nem hoztál érvet, így nem is lehet erre reagálni
nincs neked való világ tapasztalatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!