Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek az alábbi férfi vonzó, átlagos vagy csúnya?
Szerintem kifejezetten helyes, pont az esetem, barátnőim szerint meg teljesen átlagos. :D
10: Ízlés biza. Te meg biztos tudnál olyat mutatni nekik, aki meg neked nem tetszik és ők meg elolvadnak. 🙃 Itt inkább az van, hogy a tetszési halmazaitok differansziéja miatt jöhetett ez a butaság a részükről. :)
Amúgy "pasiszemmel" szerintem is helyes. (rezidens homofób fórumtársaimtól kértem elnézést, hogy van esztétikai érzékem és ehhez kapcsolódó véleményem)
Bridgestone-ból ő az egyik főszereplő, miközben néztem a sorozatot is egyre többször figyelgettem, hogy hmm nem is néz ki rosszul. :D Googleban rákerestem, hogyan is néz ki “normális” öltözékben, rövidebb, belőtt hajjal és háát… nem rossz na, szerintem jóképű srác, de amúgy tényleg meleg..
Miért van, hogy csomó jóképű srác meleg?😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!