Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehetne megoldani a kommunikációt úgy hogy ne lógjak a nyakán?
Egy ideig dolgoztam egy munkahelyen ahol azonnal megtaláltuk a közös hangot egy pasival.
Eléggé közel kerültünk egymáshoz, viszont én menet közben eljöttem a munkahelyről de vele is tartom a kapcsolatot, illetve kialakult ott másokkal is barátság velük is tartom a kapcsolatot.
A pasi nincs fent közösségi oldalon, így csak sms-ben vagy hívásban lehet elérni (bár sms-ben eléggé vissza fogott vagyok).
Eddig megtudtuk oldani hogy beszéljünk, mostmár nagyon nehezen lesz megoldható, pontosabban nem tudom hogyan, mert most jött be náluk a két műszak meg a 12 órázás és nagyon későn végeznek, utána már fáradt az ember.
Most az is rátesz hogy szombaton is kell mindig dolgozniuk és így csak a vasárnapuk szabad.
Szeretnék vele hét közben beszélgetni, mert hiányzik de nem tudom hogyan lehetne megoldani úgy hogy ne érezze azt hogy a nyakán lógok, de szeretnék vele beszélgetni.
Viszont így hogy ennyire nincs élete elég nehéz megoldani.

En biztositanám arrol barmikor elérheto vagyok neki szeretném ha hivna.
Amugy nem tudom mit akarsz tole ha meg ez se megy vele. Akkor kapcsolat hogy menne...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!