Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férfi nem keres, 100%...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi nem keres, 100% hogy nem érdeklem, ugye?

Figyelt kérdés

Volt már néhány találkozónk, azt mondta, fogunk még beszélni, szívesen látna is még. Ehhez képest hetek óta nem keresett, előtte kölcsönösen felváltva kerestük egymást, de nem zaklattam, nem voltam tapadós.

Mikor ezt mondta, utána egyszer írtam neki én, de a beszélgetésünk kimerült két mondatban és én írtam utoljára, leláttamozott.

Hagyjam az egészet, ugye?

Jól gondolom, hogyha kicsit is érdekelném, akkor megkeresne?

Csak annyira szar érzés, ha nem kér belőlem többet, miért kell ilyeneket ígérgetni?

2022. ápr. 3. 16:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Én is így jártam,mint te. Mintha a saját sztorimat olvasnám. Engem nagyon bánt(ott).
2022. ápr. 3. 19:12
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
Lehet, hogy csak fél.
2022. ápr. 3. 19:34
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 De mégis mitől félne?
2022. ápr. 3. 19:47
 14/15 Pali1977 ***** válasza:
100%
Sajnos ez esetben ém is azt mondanám, hogy a dolog dobós. Lépj tovább
2022. ápr. 3. 20:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, mert ugyanezt éltem át én is 1-2 hete. Borzasztó
2022. ápr. 4. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!