Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek senkinek élőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek élőben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok buta, vékony vagyok és csinos (talán nem bombázó, de semmiképp sem ronda). Olyan helyen is dolgozok, ahol rengeteg emberrel kerülök kapcsolatba, de még így sem kezdeményez senki. Ha volt is rá példa, mind nős/sokkal idősebb volt nálam. Nem vagyok rámenős, de kedves vagyok és barátságos, ha valaki megismer. Nem beszélek sokat sem, de lehet velem beszélgetni, tehát nem vagyok néma sem. Nem tudom, mi lehet a gond, hogy semmilyen normális férfi nem talál meg. Az utóbbi években már az idősebbeknek is adtam esélyt, de mindegyiknek volt valami defektje.

A normális férfi alatt azt értem, hogy nem kétszer annyi idős, mint én, nem családos, nem alkoholista és nem púpos. Kb. ennyi lenne az elvárás.

Kétszer ismerkedtem neten is, az egyikük bűnöző volt, mint később kiderült, a másik hazudozós, így a netes ismerkedést a rossz tapasztalatok miatt elvetettem.

Ma az tette be nálam végleg a kaput, hogy láttam egy csoportképet, amin párok voltak. A lányok közül egyik sem volt csinosabb, mint én, mégis van pasijuk, nekem meg semmi. Tudom, hogy a belső is számít, de annyira nem vagyok gáz én sem. Már nem tudom, mi lehet a gond....

Ti mit gondoltok? Egyszerűen peches vagyok?

2022. ápr. 3. 13:49
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
15%
Italoztok? Alkoholosból a Rumpuncs a legjobb meg a csokilikőr. Üccsiből meg a Cherry Coke és a körtelé.
2022. ápr. 3. 23:30
 42/44 Noren1989 ***** válasza:
0%

Nàlam megesik, ugye alkesz vagyok.

Meta meg sznob 😅

2022. ápr. 3. 23:39
 43/44 anonim ***** válasza:
0%

#45:

Dr Pepper a király. StevenUp után.

#46:

Ízlésemre vallasz, Edricus. Egy jó körtelevet is adnék most. Na majd veszek is.

#47:

Az, de az ízlésesebbik fajta.😉

2022. ápr. 3. 23:43
 44/44 dregor ***** válasza:
Gyerekek igyatok pálinkát mint a rendes magyarok. Az egyébként is mindenre IS jó megoldás. Ha nem működik, az csak annyit jelent, hogy nem ittál még eleget. :D
2022. ápr. 5. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!