Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek senkinek élőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek élőben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok buta, vékony vagyok és csinos (talán nem bombázó, de semmiképp sem ronda). Olyan helyen is dolgozok, ahol rengeteg emberrel kerülök kapcsolatba, de még így sem kezdeményez senki. Ha volt is rá példa, mind nős/sokkal idősebb volt nálam. Nem vagyok rámenős, de kedves vagyok és barátságos, ha valaki megismer. Nem beszélek sokat sem, de lehet velem beszélgetni, tehát nem vagyok néma sem. Nem tudom, mi lehet a gond, hogy semmilyen normális férfi nem talál meg. Az utóbbi években már az idősebbeknek is adtam esélyt, de mindegyiknek volt valami defektje.

A normális férfi alatt azt értem, hogy nem kétszer annyi idős, mint én, nem családos, nem alkoholista és nem púpos. Kb. ennyi lenne az elvárás.

Kétszer ismerkedtem neten is, az egyikük bűnöző volt, mint később kiderült, a másik hazudozós, így a netes ismerkedést a rossz tapasztalatok miatt elvetettem.

Ma az tette be nálam végleg a kaput, hogy láttam egy csoportképet, amin párok voltak. A lányok közül egyik sem volt csinosabb, mint én, mégis van pasijuk, nekem meg semmi. Tudom, hogy a belső is számít, de annyira nem vagyok gáz én sem. Már nem tudom, mi lehet a gond....

Ti mit gondoltok? Egyszerűen peches vagyok?

2022. ápr. 3. 13:49
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Ismerőst kérdeztem párat, azt mondták, hogy van egyfajta "tartásom".
2022. ápr. 3. 14:24
 12/44 anonim ***** válasza:
45%

10.

Arról tudnál, mert a környezeted nyivákolna miatta, rendszeres súrlódásokkal azon személyekkel, akik ezt rossz néven veszik. Meg úgy pattintanád le a PUA figurád, hogy mindenki röhögve nézi, mert a puát mindenki utálja.

Pua és barátai persze azóta terjesztik, hogy a csaj a saját ligájában játszik, amire van is 1-2 jel, de akkor sem illik ilyet mondani.

2022. ápr. 3. 14:25
 13/44 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem egy kemény, határozott nő benyomását kelted, ami lehet sokaknak nem jön be.
2022. ápr. 3. 14:26
 14/44 A kérdező kommentje:
13# Ez lehet, pedig nem vagyok az. Kinézetre meg pont az ellenkezője vagyok.
2022. ápr. 3. 14:27
 15/44 anonim ***** válasza:
91%

akkor már biztos a kisugárzás a bibi, és annak a látszata h megközelíthetetlen vagy.

az a van egy tartásod rész valahogy nagyon megkímélt kijelentés mi lehet igazából mögötte, mit akarhattak mondani igazából

2022. ápr. 3. 14:28
 16/44 A kérdező kommentje:

15# Pont ez az, hogy az egyik ismerősöm azt mondta, hogy nekem olyan kisugárzásom van, hogy felfigyelnek rám.

Sőt a régi helyemen terjesztette rólam bosszúból egy volt kolléga, hogy mindenkit elcsábítok, mert nem kapott meg és akik nem ismertek szintén mondtak rólam ilyet. Miközben meg pont az ellenkezője vagyok.

2022. ápr. 3. 14:32
 17/44 anonim ***** válasza:
8%
Érdekelne a 0% oka. Ez most miért is volt...?
2022. ápr. 3. 14:34
 18/44 anonim ***** válasza:
91%

16# a felfigyelnek rád lehet jó és rossz értelemben is venni

ha terjesztettek is valamit a kollegáid csak ismertek és rájöhettek h még veletlenül se vagy olyan.

de ha jó értelemben vesszük akkor érdekes és izgalmas képet festhetsz örülj neki, akkor legalább nem ez a kizáró ok h valami baj lenne a kinézeteddel

2022. ápr. 3. 14:39
 19/44 anonim ***** válasza:
84%

17/18

Itt szimpátiaszavazások vannak van aki szimpatikus és van aki nem. Neked mindig mínuszt adok, haha.

2022. ápr. 3. 14:43
 20/44 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egy másik ismerősömet is. Szerinte erős, karakteres kisugárzásom van.
2022. ápr. 3. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!