Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még, hogyha nem kellek senkinek?
Nincs kép senkinek!
19 éves vagyok. Az osztályból, sőt az évfolyamból is már volt mindenkinek barátja, barátnője, csak nekem nem. És rohadt gáz, hogy a tinédzserkoromból kimaradt sok minden, és egy emberi selejtnek érzem magam.
Változtattam a stílusomon, a hajamon, nyitottam emberek felé, de semmi. Mindig csak a negatívat kapom. Az osztálytársaim meg a velem egykorúak válogathatnak, de én még válogatni se tudok, mert nem kellek senkinek se. Sose éreztem magam ennyire magányosnak. Próbáltam pozitívan felfogni a dolgot, de nem megy. Abba semmi pozitív nincs, hogy 19 évesen szűz vagyok, nem csókolóztam és mindenki kikosaraz. Öngyilkossági gondolataim vannak, mert már többeknek több éves kapcsolata van, nekem meg a kezemet se fogta meg senki. Próbálkoztam már mindenféle srácnál, de hiába. A léc gyakorlatilag nincs sehol.
Itt meg ne írjon senki privátot, nem fogok válaszolni.

Srácnál próbálkozott, nem tartom valószínűnek, hogy férfi lenne.
Nem kell elkeseredni:)

Nem tudjuk, hogy nézel ki, nem tudjuk, milyen a viselkedésed srácokkal... így rohadt nehéz ám tanácsot adni.
Ami biztos, hogy mindenki, a legcsúnyább, megérdektelenebb ember is kell valakinek - az a kérdés, hogy észreveszed-e egyáltalán a vonzalmat a pasi részéről, elég vonzó-e a számodra, és le tudjátok-e kommunikálni a dolgot. A 3-ból valamelyik nyilván nem stimmel az esetedben. De hogy melyik, azt ennyi információból nem lehet megmondani.

Úgysem fogsz, mert gyáva vagy hozzá, de azért megkérdezem: randiznál velem?
Na ugye.... kifogások mindig vannak és lesznek is. Csak ki ne kelljen lépned a komfort zónádból, és írogathasd ki a "nem kellek senkinek" kérdéseid.

Lépj tovább.
Vegyél egy vibrátort, és koncentrálj a tanulásra.
Tíz év múlva ha vissszanézel, jobban fog jönni egy nyelvvizsga mint egy kapcsolat.
Egyértelmű hogy a jelen helyzetedben nem fogsz párt találni, ne vergődj rajta, törődj bele. Majd idővel változnak a dolgok.
Egyébként mélyen átérzem a helyzeted, a te korodban én se mellettem a kutyának se.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!