Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a számomra legfontosabb lányt akaratomon kívül, de önhibámból megbántottam és nem áll szóba velem, érdemes lehet közös ismerős segítségét igénybe venni "közvetítőként"?
Na, ez már egy normálisabb ötlet.
#29 Egy rossz szót sem mondtam rá, pont ellenkezőleg, túl kedves és őszinte voltam vele, ennyire nem kellett volna, belátom utólag.
Akkor hogy lássátok hogy én is csak a legjobbat akarom, rendben, elfogadom amit írtok, nem beszélek erről harmadik féllel, és pár hétig békén hagyom őt, és megpróbálom összeszedni magam lelkileg és mentálisan is. Beszélek majd az orvosommal.
Csak kérlek értsétek meg hogy nagyon fontos ő nekem, és NEM azért mert tőle várom a gyógyulásom, hanem mert szeretem mint embert, mint lányt és mint barátot IS. És az hogy ettől jobban vagyok pont ennek a pozitív hozadéka. Én csak azt akarom hogy minden rendben legyen köztünk hosszabb távon. Ha ehhez egy kis szünet kell akkor ám legyen, türelemmel várok, és próbálok fejben rendbe jönni.
Kérlek ne ítéljetek el emiatt, igen, vannak velem gondok, de talán nem vagyok menthetetlen, és nagyon szeretném ha ő megmaradna nekem. Nem vagyok szerintem ettől rossz ember.
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!