Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a számomra legfontosabb lányt akaratomon kívül, de önhibámból megbántottam és nem áll szóba velem, érdemes lehet közös ismerős segítségét igénybe venni "közvetítőként"?
"Attól hogy elmegyek orvoshoz attól még nem fogok vele kibékülni.."
Én mondjuk pont ellenkezőleg látom, a lány helyében pont hogy CSAK akkor békülnék ki veled, ha azt látnám hogy tettél is valamit azért hogy rendben légy, és nem annyi a terved hogy a jövőben is tőlem függsz.
Fogadd el, hogy az emberek nem plüssállatok amikkel akkor szórakozol amikor neked úgy van kedved.
"az hogy szeretek valakit és nem akarom elveszíteni egy ostoba hiba miatt, az energiavámpírság"
Nagyon félreértetted a 17-es válaszolót. Nyilván nem azért vagy energiavámpír, mert szeretnél kibékülni valakivel akit kedvelsz.
Inkább ezekből lehet következtetni az energiavámpírságra:
"elég depresszív dolgokkal árasztottam el őt Facebookon"
"hogy lelkileg rongy vagyok azt mindketten tudják akikről szó van"
"kirángatott úgy-ahogy a depresszióból"
"nem tudok vele találkozni így megint visszazuhantam"
Ezekből egyértelmű, hogy rá alapozod a lelki békédet. Tőle várod el, hogy megoldja életed minden gondját, mintha az ő felelőssége lenne.
Ami igazán ijesztő, hogy ez egyenes út az érzelmi zsaroláshoz is. NEM MONDOM HOGY TE MÁRIS EZT CSINÁLOD, de az ilyen emberek szoktak később öngyilkossággal fenyegetőzni, és hasonlók.
A helyében én se állnék veled szóba többet, legalábbis addig biztosan nem, amíg nem kezelteted a lelki problémáidat.
Te is olyan vagy, aki előre eldöntötte, hogy baromi jó ötlet már a lány ismerőseit is zaklatni, hátha kibékül veled (nem fog). Kiírtad a kérdést arra számítva, hogy majd mindenki jól megveregeti a vállad, hogy ez igen öreg, nagyon jó ötlet, és most nem érted mi történik.
Pedig látod, hogy mindenki lebeszél róla, akkor csak nem mindenki más hülye, nem? Ebbe nem gondolsz bele? A legjobb tanács, amit kaptál a pszichológus, akárhogy is fáj, ha nem rakod magad rendbe, csak másokat teszel tönkre ebben az állapotban. A lány meg tuti direkt kerül, engedd el, amíg nem hozod helyre magad. Utána megnézed a kiírt kérdésed és te is rájössz mennyire para ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!