Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem merek kilépni ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek kilépni ? Miért vagyok ilyen gyenge ?

Figyelt kérdés
Ésszel felfogom h egy lelkileg bántalmazó kapcsolatban élek már 4 éve, ennek ellenére nem bírok kilépni. Tudom h lépnem kellene, de mikor bele gondolok h akkor egyedül maradok és úgy h fogok boldogulni, megélni, lakást fenntartani egy fizetésből akkor elfog a félelem. Vissza tart h kilépjek egy lelkileg bántalmazó kapcsolatból. Utalom magamba h ilyen gyenge vagyok és inkább eltűröm a gyakori szóbeli bántásokat felém. Inkább én kérek bocsánatot! Más is van vagy volt már ilyen helyzetben?
2022. márc. 31. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet másként csak ,hogy egyszer elhatározod magad és lépsz!Nem nézel hátra csak előre ,tudatosan nem gondolkozva túl agyalva! (persze előre legalább annyit ki kell tervelni hova költözöl és látni az első három -négy hónap anyagi kihívásait!!)

Az érzelmi oldallal most ne foglalkozz mert ha lépsz gyorsan jön majd a megkönnyebbülés érzése!

2022. márc. 31. 09:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt ez a kapcsolat létrejött, hogy éltél? Előtte hogy maradtál életben? Akkor is segített valaki a lakhatásban?
2022. márc. 31. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Más szempontból kell megközelítened a kérdést, nem úgy hogy az életed függ egy szarházitól.

Mit ad a te életedben az, aki folyamatosan rombolja a lelkedet?

Minél tovább vársz, annál lentebbre süllyedsz.

Ne várd meg!

Nélküle csak jobb lehet, nem rosszabb!!!

2022. márc. 31. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!