Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Talán egy ilyen kapcsolatból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán egy ilyen kapcsolatból a legnehezebb kilépni?

Figyelt kérdés

Itt ülök az egyszobás lakásomban bámulom a plafont és nem hiszem el hogy kétségbeesésemben ide írok. :D

Hetek óta rágódom egy dolgon.

Úgy érzem a pasimat már nem szeretem szerelemmel, de mint ember , lelkitárs nagyon fontos nekem,ezért nem tudok csak úgy kisétálni a kapcsolatból. Nem hiszem,hogy érzi rajtam ezt az egészet és nem is tehetek róla.

Egyszerűen úgy érzem más céljaink vannak a közös jövőt illetően és sok mindenben nem passzolunk.

Ugyanakkor kettős érzésem van, ott van a “mi van ha” ő a nagy ő és most egyszerűen eldobom az egészet és utána megbánom, viszont ugyanakkor nem érzem már jól a kapcsolatban és tudom hogy utána hetekig nagyon szörnyen leszek mert hiányozni fog.

Mit javasoltok mit tegyek? Mert fogalmam sincs és beleőrülök :/

22N

2019. okt. 11. 23:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha más a céljaitok, hagyd a fenébe.

Egy jó kapcsolathoz 3dolog kell: jó szex, közös célok, közös igények.

2019. okt. 11. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül, mindenkivel előfordul. Velem is ez volt két éve, egy majdnem négy éves kapcsolatból léptem ki, mert elmúlt az érzés, de úgy, hogy megoldani sem lehetett volna. Mert ilyenkor jönnek azzal, hogy eldobod, minthogy helyrehoznád. Én félévig rágódtam, te ne húzd el sokáig, mert a saját idődet is pazarolod. Nehéz lesz, fájni fog, hiába te mondod ki, hogy vége. Nekem is rossz volt, sírtam, ürességet éreztem, nem tudtam, hogy nélküle mi lesz velem. Furcsa volt, hogy már nem jött hozzám stbstb.

De azóta boldogabb vagyok. Veled is ez lesz. :) Minél hamarabb "legyél túl ezen". Fel a fejjel! Sok sikert! :)

23/L

2019. okt. 11. 23:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő lenne a "nagy ő", akkor nem éreznél így. A "nagy ő" így definíció szerint nem lehet olyan ember, akivel mások a céljaitok és sok mindenben nem passzoltok. A "nagy ő" valaki olyasvalaki, akivel úgy érzed, a másik feled találtad meg, és akivel nem fogod úgy érezni, hogy már nem érzed magad jól mellette a kapcsolatban.

22 évesen még ne félj váltani, fiatal vagy még nagyon, nem szabad egy langyos pisi jellegű kapcsolatra feláldoznod életed legszebb és legjobb éveit.

2019. okt. 12. 07:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen csak nagyon fontos nekem és a lelkitársam,nem tudom mi lenne velem nélküle :( félek hogy így teljesen elveszítem :( pedig csak a szerelem múlt el, még mindig nagyon fontos számomra ,egy olyan ember amube bele halnék ha teljesen elveszíteném. Ezért félek lépni...
2019. okt. 12. 07:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Egy bántalmazó kapcsolatból sokkal nehezebb kilépni.

Te csak hisztizel. Majd jön egy másik pasi, és amiatt dobod ezt.

2019. okt. 12. 07:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő lenne az igazi, akkor nem éreznéd ezt. Bátorság!
2019. okt. 12. 07:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

22 vagy, nem 60.

Semmi jövője ennek így.

2019. okt. 12. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ugyanez van nálunk is. Csak nálunk a célok közösek. És barát, és lelki társ, és befejezzük egymás elkezdett mondatait is. De szerelem nincs, lángolás nincs.

(Gyorsan visszaolvasom, milyen válaszokat kaptál, hátha nekem is segít. Amúgy ez nagyon sok kapcsolatban van, ahogy olvasom.)

23/N

2019. okt. 12. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Te nem attól félsz, hogy ŐT elveszted, hanem a biztos pontot. Ennek vége.
2019. okt. 12. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!