Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kilépnétek ebből a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kilépnétek ebből a kapcsolatból?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok a párom pedig 24. 2,5 éve vagyunk együtt, és 2 éve költöztünk össze. Nagyon keveset szoktunk veszekedni, szinte soha, és akkor is csak apróságokon. Ha nem vagyunk egymással, akkor hiányzik a másik, de mégis azt érzem, hogy ez már nem ugyanaz a tomboló szerelem, mint az elején. Ugyanakkor nem tudnám elképzelni, hogy ennek csak úgy vége legyen, nem tudnám elképzelni, hogy nem vagyunk már együtt. Bogarat ültettek a fülembe, hogyha már nem tombol az a bizonyos láng, akkor már nincs értelme a kapcsolatnak.
2019. aug. 26. 00:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Azt szokták mondani, hogy a szerelem kb 2évig tart. Így akarod élni a hátralévő életed, hogy 2évente párcsere?
2019. aug. 26. 00:58
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Ki volt az a hülye bogaras aki ezt mondta?
2019. aug. 26. 00:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még nem az a szitu, hogy kilépjél. Én a helyetekbe megpróbálnám valami jó programokkal feldobni a kapcsolatot, olyanokkal, amik még nem voltak eddig.
2019. aug. 26. 00:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

azt kell merlegelned h mik a hosszutavu celjaid. csaladit akarsz meg huszonevesen? vagy majd a tavoli kodos harmincas jovoben?

mert most elkezdheted a szerelmet kergetni, de tudnod kell, hogy a kovetkezo is lesz egyszer ilyen megszokott, mint a mostani. ha 22 evesen meg akarsz langolast, akkor szakits, (ugye itt az szokott lenni az erv, h nem akarsz fiatalon ugy elni mint a 10 eve hazasok) de tudd mit dobsz el, a donteseddel. nem vagy oreg siman talalhatsz meg masik kapcsolatot van idod felepiteni akar olyat amibe szulhetsz stb, de nehogy azt hidd, hogy egy ido utan nem ugyanezt fogod ereznj majd.

2019. aug. 26. 01:35
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

"Ki volt az a hülye bogaras aki ezt mondta?"

Tippelnék: valamelyik jóakaró barátnőjére.

2019. aug. 26. 01:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az sokatmondó, ha elkezdtél ezen gondolkozni. Tök mindegy, hogy bogarat ültettek-e a füledbe vagy sem. Ha én biztos vagyok magamban és a kapcsolatomban, semmi nem tud megingatni.
2019. aug. 26. 02:56
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Én ennyi idősen szakítottam emiatt, majd 2 év múlva megint, aztán rájöttem, hogy a rózsaszín köd mindig minden esetben elmúlik. Ez ilyen, fogadd el. A szerelem maga döntés kérdése, tudom, nem valami romantikus, de így van. A következő jelölt már a férjem lett. Ne hagyd magad becsapni a barátok által.
2019. aug. 26. 04:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetoen kiegyensulyozott a kapcsolat

szeretsz vele lenni

jo a szex nincsenek

kirivo dolgok

Akkor miert hagynad ott? Oke nincs pink kod mar de ha szereted akkor rendben van ez a kapcsolat

2019. aug. 26. 05:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Három évig tartott nálunk a szerelem. Mikor a tűz elaludt, már csak a parázs maradt. Ezt leginkább egy nagyon mélyről jövő szeretet és tiszteletnként tudnám körülírni. Eltűnt a lila köd, sokkal tisztábban látom a páromat és csak ekkor láttam meg igazán, hogy ő az, akivel le akarom élni az életem. Ez tart 15 éve.
2019. aug. 26. 06:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normalis. Ha langot akarsz akkor 2-3eves kapcsolataid lesznek.
2019. aug. 26. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!