Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egész életemben mentálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész életemben mentálisan beteg gyönyörű jégcsapkirálynőkhöz vonzódhattam?

Figyelt kérdés
Vagy mi ez? Nos volt pár nagy szerelmem. Ez mindig egyoldalú volt, egy kivétellel többnyire csak plátói szerelem volt. Viszont ezek a nők azóta, 4 darab, majdnem mind 40 már, és se gyerekük se kapcsolatuk, és csak dolgoznak. Nekem ez is tetszett meg bennük, hogy kicsit mások, de én is az vagyok, és nem kellett volna a különlegeseknek egymásra találniuk? Én is 40 leszek, és se gyerekem se barátnőm. Az igaziak meg ezek a lányok voltak. Hogy van ez?
2022. márc. 29. 23:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sokat nem vesztettél az ilyenekkel kérdező, lásd #10.

Volt ilyen nő nekem is, azóta lebabázott, de az apja kb 1 évet bírta elviselni...

Annyi van velük, hogy szépek. Ami egy dugáshoz elég.

De hogy mentális betegek, az fix.

Csoda, hogy ebből is kipottyant egy gyerek, akkora egy egoista hulladék volt ez is.

2022. márc. 30. 05:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet, te vagy a mentális beteg, nem?
2022. márc. 30. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!