Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány százalék esély van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány százalék esély van olyan pasit találni aki elutasítja pl a szomszédcsaj nyomulást meg hasonlók?

Figyelt kérdés

Olyan dolgok miatt nem merek szakítani amely dolgokat én eddig más pasikban egyszer nem tapasztaltam

A barátom pl abszolut nem adja ki a magánéletünket, ha nyomul rá vki annak nem is köszön, de ez mellett millio haverja ismerőse van, sokan szeretik.

Ha van akik engem utálnak azokkal valamiért szóba sem áll.

Én eddig csak olyanokat tapasztaltam hogy nyomulokra simán flörtölnek mások, kiadják a magánéletünket is ha faggatják rólam, kibeszélnek engem nem jo indulattal, megcsalnak megaláznak.

A mostani barátom nagyon hűséges. És soha nem tapasztaltam még olyat aki velem ennyire összetart.

Ha valakinek elmondtam egy félelmem pl egy másik csaj miatt az általában visszaélt azzal és még be is like-olta azt a masikat.

A barátom mégcsak közösségin sincs fent, nem like-olgat, és első nap teljes természetességgel pin kódot is adott a telójához pedig nem is kértem. Az eddigi kapcsolataimban viszont úgy dugdosta az exem a telefont mintha csalna, és társkeresőzött is mögöttem.

Soha az életemben nem volt még ilyen barátom mimt aki most van

Nagyon jól érzem magam a haverjaival, családjával is, és mindenhol tiszteletet kapok csak az miatt is, hogy én vagyok a párja. (Másik exem haverjai pl engem folyamat kóstolgattak, meg nyomultak, abszolut nem tiszteltek)

És persze tökéletes nekem külsőben és minden másban.

Na és szóval egyéb okokból viszont szakítanom kell és el kell őt engednem. Nem fogja könnyen venni, nekem is megszakad a szívem de nem bírom vele hosszú távon (betegesen féltékeny és mégcsak betegségtudata sincs, azaz menthetetlen)

És tekintve hogy éveken át sem volt soha normális barátom, écsak akik csaltak vagy bármi, és éveket voltam egyedül is, nagy eséllyel vagy egy jellemtelen fog betalálni vagy éveket leszek magányos. Ez vár rám.

De temetem őt mar magamban.

Hogyan könnyíthetném meg a szakítást, hogyan ugorjak fejest a "semmibe"? Hogy se kaocsooatom nem lesz, ha lesz is, az meg garantáltan csak rosszabb lesz nála.

2022. márc. 29. 22:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

11

Jó, akkor ha tanultál az esetből és kijavítottad a csorbát, a te számod is jöhet :D

2022. márc. 29. 22:39
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

engedd is el minél hamarabb, mindenféle falazás nélkül

aztán gyorsan ugorj bele egy újabb szanaszét osztanak csalnak / kihasználnak tipusuba és akkor minden franko lesz megint :)

2022. márc. 29. 22:41
 13/27 anonim ***** válasza:

Nekem nem biztos hogy kell változtatnom valamin. Rám nem jellemző a beteges féltékenykedés. Csak érdekesnek találtam a kiírt kérdésben említett szituációt.

A kérdező is érdekes nő lehet. Kíváncsi lennék az ő értékes tulajdonságaira is. Elég sokat kockáztat azzal, hogy lemond a jelenlegiről a jövőbeli jó érdekében. Érdekes lehet a kapcsolat két serpenyőjét (mérleg) jelképező két nem egyikének lenni, és a felsorolt jó tulajdonságok tényében... Még így is a kérdező személyében ereszkedik mélyebbre a mérleg. Kérdező, szerintem jól csinálod. Ha ennél is többet érsz, érdemelsz... bátran nyúlj érte! Remélem sok szerencséd lesz. Bár szerintem a százalékok most ellened dolgoznak. Nagyon alacsonra becsülöm az esélyed. Ha számszerűsíteni kellene, akkor 0,0025 % ... Ami elenyésző, csekély... De több mint a nulla. És a biztosan nem jónál is több. És ne feledkezz meg a másik oldalról sem... Az idiótákról akik majd meg akarnak hódítani... Az is lesz vagy majd 70%... Talán kevesebb ha a baráti körötökből választasz valaki mást... Válassz bölcsen.

2022. márc. 29. 22:52
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha normális vagy, őszinte, szereted és tisztelettudóan viselkedsz, továbbá nem nézel ki úgy mint egy kiokádott zsíros tészta, akkor CA. 90% esélyed van rà.
2022. márc. 29. 22:59
 15/27 anonim ***** válasza:
Persze, a kérdező oldaláról van az több is mint 90%, de bele számoltad az igényeket is és a felhozatalt? :D
2022. márc. 29. 23:09
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Csak azt számoltam bele, hogy 10-ből 9 (valamire való) pasi hűséges.

De ezek a valamire valók akárkivel nem állnak le.

2022. márc. 29. 23:19
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor a képleted igen csak torzít. :D Ha jól értelmezem, akkor már egy kedved szerint választott csoportot veszel alapnak, akiknek véletlenül pont ez a tulajdonság adja a magját, de még ebből a válogatott társaságból is egy megbukik valamilyen oknál fogva. :D És még ott van a nem állnak össze tényező is... A saját eredményed mond neked ellent. :D
2022. márc. 29. 23:24
 18/27 anonim ***** válasza:

Kicsit elnagyolt a becslésem, de legalább egy dolog (szükséges feltétel ) felett elsiklottál.

Olvasd el újra,milyen esetben becsültem neki 90%-ot

2022. márc. 29. 23:56
 19/27 anonim ***** válasza:
86%

Betegesen féltékeny = a csaj nem mehet sehova egyedül (mert biztos félrekúr), nem beszélhet férfival (mert biztos félrekúr), meg kell mutatnia a telefonját, leveleit (mert biztos félrekúr), nem bámulhat ki az ablakon se nyugodtan (mert biztos arra gondol, hogy félrekúr), filmet nem nézhet akármit (mert biztos arra gondol, hogy kúrna a jóképű színésszel).

Annyi jót tudunk a csávóról, hogy nem nyomul más csajra, de az meg azért van, mert az egész élete arról szól, hogy a kérdezőt kontrollálja és uralma alatt tartsa. Rohadt nagy főnyeremény az ilyen, mondhatom.

(Egyébként, már csak mellékesen jegyzem meg, a végén krónikusan félrekúrni is pont az ilyen típus szokott, pont azért, mert előbb-utóbb úgyis azt mondja majd magának: az asszony titokban úgyis nyilván félrekúr, úgyhogy naná, hogy nekem is szabad.)

2022. márc. 30. 01:18
 20/27 anonim ***** válasza:
19 - A leírtakkal kapcsolatban személyes talasztalattal rendelkezel? Tű pontosnak tűnik a leírásod.
2022. márc. 30. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!