Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igaz, hogy a nők 80 százaléka a férfiak 20 százalékával feküdne le, vagy jönne össze?
En talan jo ha max egy szazalekaval.
Egy kezemen meg tudom szamolni, nekem igazan eletemben hany ferfi tetszett erdemben, es inditotta be a fantaziam...
Marhaság.
Eleve az emberek durván fele házas, és jelenleg csak 1 db nő és 1 db férfi között állhat fenn házasság, tehát ugyanannyi fő él házasságban a nők és a férfiak közül is.
Szerintem részben igaz, csak nem úgy, ahogy gondolod. A nők szerintem is a férfiak kisebb százalékával szexelnének szívesen, csak éppen nem ugyanazzal az akárhány százalékkal, hanem ízlés, értékrend, stb alapján mindenki mással.
És igen, nyilván vannak pasik akikkel több nő dugna szívesen, meg vannak, akikkel nagyon kevés, de azért a trivialitásban nem kell nagy összeesküvést sejteni.
Hogy a 80 és 20 százalék mennyire igaz, azt nem tudom, de szexnél szerintem is nagy aszimmetria van. Elég, ha megnézed, hogy tinderen egy átlagos nőt és átlagos férfit hányan húznak jobbra.
Kapcsolatban szerintem sokkal kisebb a különbség, sok ember van párkapcsolatban és ott valóban egy nő - egy férfi az arány.
De erdekes, hogy olyan nagyon regi valaszomra is csorgatod a nyalad.
Sokat elmond rolad 😀
Es mi van abban amugy? Sose lattam nala jobb faszit, mit alszenteskedjek.
Mindjart 10 eve vagyunk egyutt, ezt kend a zsiros fejedre 😉
Úgy mondanám, hogy a férfiak nagyon kis százaléka az, akivel tényleg senki, maximum 0.1%. Ennél többet nem tudok elképzelni.
Másrészt a nőknek a vonzalomhoz több kell, mint egy formás fenék. A legtöbb nő tényleg maximum 10-20%-ot lat vonzónak. De nem mindenki ugyanazt! Sőt, nagyon eltérőek külsőre azok is, akik bejönnek egy-egy nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!