Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek állandóan nézegetem a Facebook profilját (nem vagyunk ismerősök), az nem látja, ugye? Nem kap róla semmilyen értesítést?
Nem látja.
Ismerősök ajánlásokhoz sem fog belerakni egyből....
Egyrészt senki nem tudja biztosan a Fb algo működését, mert nem nyilvános.
Másrészt nekem is bedobált több olyat, akivel pl csak 1 vagy 2 közös ismerősöm volt: őket valszeg azért, mert ex munkahelyről volt szó, es több emberrel is kapcsolatba léptek akik nekem is ismerőseim, őket ezért ajánlja fel valószínűleg.
Olyan is van h 0 ismerőssel feldob embereket olykor. Mind csak spekulálni tudunk, de vmilyne szinten szerintem is benne van az is, ha nezegetik egymás profilját. Ha kölcsönös Tuti, ha csak te, attól nem biztos h felajánl neki..
Bár regebben erre is volt több erősebb példa, ami erre utalt, sztem azóta finomította rajta, hogy ne legyen ennyire átlátszó a történet..
Lényeg a lényeg, nem csak akkor ajánl fel, ha valaki nézeget, de az is benne van a halmazban vmennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!