Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Újra lehet próbálkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra lehet próbálkozni?

Figyelt kérdés

Ha egy új partnerrel nem alakult jól az első szex, újra lehet próbálkozni, ha fontos a másik?

Elképzelhető, hogy a pasi azért nem meri felajánlani az újabb együttlétet vagy rákérdezni, mert ő kudarcként élte meg az elsőt ami nem volt a legjobb?

Mert hallottam már olyat, hogy elsőre bénázás volt, de utána mégis jó lett a szex.

Vagy ez csak abban az esetben lehet, ha mindkét félnek fontos a másik és nem csak futó kalandot keresett?

2022. márc. 29. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

Az emberke 90%-ának szar az első szexuális élménye. A nőknek sokszor fájdalmas, véres, a férfiaknak meg bénázással teli, sőt, meglehet, hogy el se tud menni, vagy nem áll fel az izgalomtól.

Mégis a 90%-nak legalább a fele ad újabb esélyt.

2022. márc. 29. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem, hogy egy új partnerrel? Tehát amikor a férfi és a nő először vannak együtt egymással.
2022. márc. 29. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon álomvilágba élsz, ha azt hiszed, hogy mindenkinek jó az első szex, akik együtt vannak.
2022. márc. 29. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Szar futó kalandot senki nem akar megismételni.

Újra próbálkozni meg lehet szexkapcsolatban is, ha még lát benne potenciált az ember, ha meg párkapcsolatban gondolkozik a másikkal nyilván fog adni még 1 esélyt.

2022. márc. 29. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!