Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 gyerek után mennyi gyerektartást szokás fizetni? Mennyi vonnak le?
"Azt te tudod, hogy van-e extra kiadás, pl. magántanár, sport, nyelvóra, ételallergia, gyógyszer, fejlesztés, stb. Már ha tudod..." Na azért ne gazdagékat keverd ide!"
Bocsánat, nem tudtam, hogy Magyarországon csak gazdag családba születik pl. autista, ételallergiás, vagy tanulási nehézséggel küzdő, netán tartósan beteg gyerek.... Én kérek elnézést!
Mondjuk a kérdező a maga 450-es átlagbérével annyira nem csóró...
Kérdező: mivel keresed? Nem kell válaszolni! De azt gondold át, hogy ha nálad vannak, és felváltva betegek, vagy jön egy csodás két hetes karantén, akkor ugyanennyit fogsz keresni?
En 30-30at kaptam/gyerek (ennyit kértem 2016-ban mert az exem 5e Ft-ot is sajnált volna). Mi mentünk albérletbe 170ert, gyerekek alapitvanyi sulija 30e/hó/gyerek. Szemüveg mind2, glutenerzékenyek. Sport 14e/gyerek volt.
Szted mire volt elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!