Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 gyerek után mennyi gyerektar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 gyerek után mennyi gyerektartást szokás fizetni? Mennyi vonnak le?

Figyelt kérdés
450 ezer a fizetésem. Nyilván a gyerekektől semmit nem sajnálok, csak érdekel, vajon külön válás esetén mit húz majd le rólam az asszony alap hangon.
2022. márc. 27. 17:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Ráhagynád*
2022. márc. 27. 18:15
 12/33 anonim ***** válasza:
18%

11.

Elég különös, ha valaminek az aránya kicsi, akkor az "nem ér!"? Nagyszerű, tehát ha ritka bűncselekményt követ el valaki, akkor is lehet mondani a bíróságon, hogy "Kérem, az ilyen eset arányaiban jóval kisebb, mint mondjuk a lakásfeltöréseké, szóval a vád irreleváns!"

2022. márc. 27. 18:19
 13/33 anonim ***** válasza:
74%
#13 Jajj, Edricus.Sokszor jókat írsz, de annál többször ostobaságokat.Szó nem volt erről.Csak undorító, hogy arra hergeled az embereket, hogy véletlen se fizessenek gyerektartást, mikor a férfiak többsége egyébként sem teszi.Nehogy már adjad alájuk a lovat azzal, hogy mert "a nők 0.5%-a nem törődik a gyerekkel".
2022. márc. 27. 18:23
 14/33 A kérdező kommentje:

Na ácsi! Nem a gyerekektől sajnálom, nekik bármikor bármit most és bármikor. De azt látom, hogy rájuk költöm. Viszont az édesanyjuk veri a pénzt és közel sem vagyok abban biztos, minden rólam lehuzott forint a gyerekek célját szolgálja majd.

Úgyhogy sok kritikus nő nekem ne kezdjen itt hisztérikus védelmezésbe, ha nem is tudja mi van a dolgok mögött.

2022. márc. 27. 18:25
 15/33 anonim ***** válasza:
94%
#15 Akkor neveljed te a gyerekeket, a feleségednek meg tételesen számolj el mire költötted el azt a gyerekenkénti 25 ezret, mert átlagban ilyesmi összegeket szoktak megítélni.
2022. márc. 27. 18:27
 16/33 A kérdező kommentje:

Na ide figyelj 10- es hülye p-csa! Te engem ne oktass ki, ha azt sem tudod hogyan élünk, miből élünk. Édes Kiscsillag, inkább hallgass, ha hülye vagy! Köszönöm!

Többieknek. A gyerekek 8 és 5 éves. A leghosszabb esettel számolok, de szeretném, ha a teljes felügyelet nálam lenne, de attól tartok a magyar bíróság nem ezen a véleményen van

2022. márc. 27. 18:28
 17/33 anonim ***** válasza:
17%

14.

Hé, hol mondtam én ilyet, hogy ne fizessenek? De, fizessenek. Ellenben valahogy az ilyen esetekre is lecsaphatna a törvény éber őrsége, mert ez a gyerekeknek szar, de nem törődik ezzel sem senki.

Ahogy azzal sem, ha valaki nem fizeti. Igazából egy rakás szar a magyar törvények többsége, csak azzal tartatják be, aki túl gyáva, hogy betartsa. Ezt már többször megfigyeltem, hogy azok akik elsunnyogják, azok járnak jól és általában nem tesz senki semmit, vagy elég egy kulcsembert megkenni.

Summa summarum: Nem szabad gyereket vállalni, ha tudjuk azt, hogy 1000-ből 600(???) férfi nem fizet meg ilyenek. Alapból ha tudjuk, hogy válás lesz már nem szabad gyereket vállalni. Az emberek hülyék, továbbá egy ilyen "hurráoptimista" szemléletük van, hogy úgy sem lesz válás meg de jól jön a CSOK. Idióták!

2022. márc. 27. 18:29
 18/33 anonim ***** válasza:
15%
Az asszony legalább dolgozik? Rajtad élősködik?
2022. márc. 27. 18:31
 19/33 anonim ***** válasza:
91%
#18 De figyelj, ez szabályozva van.Lehet jelenteni a gyámügynek, ha egy gyerekről nem gondoskodnak a szülei, teljesen mindegy ki neveli.Csak ugye ehhez tenni kell.El kell menni a gyámügyre, jelenteni, ők kivizsgálják az esetet és ha úgy ítélik meg, akkor a másik szülőre bízzák a gyerek nevelését.Ja, hogy a különélő szülőt annyira nem is érdekli, hogy jelentse a gyámügynek vagy jevelje a gyerekeket életvitelszerűen?Hát kérem, akkor ez kinek a hibája?Itt mindenki bűnös.
2022. márc. 27. 18:32
 20/33 anonim ***** válasza:
20%

20.

Akik tudtak erről, egytől egyik "ne viselje meg a gyerekeket az eljárás" felkiáltással hagyták, még a szomszédnéni is akit megloptak. "Le van szarva az a pár száz Forint". Igaz, utána nem engedte be őket többet a kertbe sem, de az másik kérdés.

Alapvetően a házasság és a gyerekvállalás egy elmebeteg dolog, szerintem rég nem csinálná senki, ha nem lennének alárendelve az emberi hormonrendszer sajátosságainak. Ha ezt sikerülne kiiktatni, megszűnne a probléma. Bármelyik utópia vagy disztópia jobb, mint a valóság, különösen ahol a családtervezés, utódok "tenyésztése" tudományos alapokra helyeződött.

Az emberek legalább háromnegyede alkalmatlan a szülői szerepre, ennek ellenére a többség "minden áron" csinál gyereket, maga se tudja miért.

2022. márc. 27. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!