Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a legnagyobb baj a mai kapcsolatokkal?

Figyelt kérdés
Nyílván nem tudhatom hogyan mentek régen a dolgok, simán lehet, hogy akkor is ilyen volt a világ, csak az idő megszépít dolgokat, ezért olyan jó pl.milliószor végig hallgatni hogyan ismerkedtek meg a nagyszüleim. Ma viszont, ha körbe nézek mindenhol bántalmazó, abnormális, szürrelális kapcsolatokat látok. Persze van kivétel, de nagyon ritka. Meredekebbnél meredekebb megcsalós sztorik vannak, megalázások, semmi tisztelet, nulla őszinteség stb. Ti is ezt látjátok többségében vagy bennem van a hiba? Szerintetek mi lehet ennek az oka?
2022. márc. 27. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#8-9-10, aki amúgy ugyanaz a személy: Légyszi, keress már fel egy pszichológust. Valószínűleg senki sem kíváncsi a szerencsétlen frusztrációidra.

"Tudtam hogy a nőkre akarod visszavezetni már az elején, jaj mai nők, de a kis kényelmes életedben agyalj inkább azon, hogy mi a baj a férfiakkal."

Amiért másba beleálltál, ugyanazt csináltad te is.

"Jaj persze szegény magyar férfiak, akik nem kapnak alanyi jogon instamodellt a sörhasú, kopaszódó külsejükhöz és elvárják, hogy a feleség 9 óra meló után még nyalja ki a seggüket. Hagyjuk már. Ez a magyar valóság."

A nőkről is lehetne ugyanezt írni, de nem ereszkedem le a te szintedre. Amúgy a kutya nem erről beszélt, amit írtál, de férfigyűlölőként téged ez nem igazán érdekel, ugye?

(178 centi vagyok, edzek, nem kopaszodom, viszem a háztartást, de valahogy instamodellt sem várok el...)

2022. márc. 27. 13:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Nekem az a véleményem, hogy nem lehet kijelenteni se azt, hogy a férfaik hibája, se azt, hogy a nőké. Mindkét fél hibás az egyik azért, mert megteszi,amit megtesz (megcsalás, anyagiasság, alázás stb) a másik meg azért hibás, mert hagyja. Amikor azt írtam, hogy sok esetben a nők nem bírnak magukkal, az azért van, mert tényleg így látom, de ez nem azt jelenti, hogy a férfi hibátlanok lennének a kapcsolat rossz minősége szempontjából.Értem én, hogy pont a rossz családminták miatt van többségében ez, de akkor a most ilyen kapcsolatokban született gyerekek milyenek lesznek, ha felnőnek?
2022. márc. 27. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!