Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak a DDLG kapcsolatok?
Félreértés ne essék nem kérek jelentkezőket!
Nem sugardaddyre gondolok, hanem ahol a férfi úgy törődik, és vigyázz a kis hercegnőjére. A lány kislányosabban öltözik, esetleg pár kiegészítő. Tanítgatja, terelgeti.
Ez lehet szexuális is, de normális kapcsolatra gondolok.
Mennyire gyakoriak?
Nem tudom, de a belem fordul ki az ilyen legalizált pedofíliától.
Pedig nekem az exférjem idősebb volt, 16 évvel idősebb, húsz voltam amikor összejöttünk, de nem volt perverz. Nem kellett kislánynak tettetni magam és annak öltöznöm. Nem is lett volna belőle másfél évtized, dobtam volna ki rögtön. Ez egyszerűen undorító.
Az olyan lányok akik erre hajlandóak, lelkileg sérültek, valószínűleg pont az apjukkal volt problémás kapcsolatuk, és ez jelenik meg ebben a szexuális perverzióban. A hiányzó apai szeretetet és törődést akarják megélni. A férfi meg egyszerűen egy perverz pedofil aki kihasználja ezeket a lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!