Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly párkapcsolatra vallhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly párkapcsolatra vallhat az amikor az egyik menő cuccokban van a másik meg kínai nyomi cuccokban?

Figyelt kérdés

Amikor ugy öltözködésben meg külsőben ugy ég és föld a pár?

Úgy ránézésre mi jön le másoknak ilyen párokról?

#uj regi #jo béna #szegeny gazdag
2022. márc. 26. 17:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

19.

Fordított nemekkel valahogy nem igazán ez a hozzáállás, olyankor valahogy az, hogy "csóróú ne is próúbá'kozzon", fordítva viszont... lásd a válaszolókat. Nem igazságtalan ez egy kicsit?

2022. márc. 26. 19:57
 22/33 A kérdező kommentje:

29 kezten is kérdezték hogy vesz e nekem cuccokat vagy bármi.

Erre válaszoltam

Ha a pénze érdekelne vkinek akkor biztos nem vele lennék hanem vmi támogato kapcsolatban.

2022. márc. 26. 20:07
 23/33 A kérdező kommentje:

20 # ra ment volna 22. válaszom

21 ő van velem. Nem fordítva. néha komolyan nem is értem miért. De ez más téma.

2022. márc. 26. 20:09
 24/33 A kérdező kommentje:
Ja biztos ezért van velem mert rám nem kell költeni? Olcsó nőnek tarthat?😳
2022. márc. 26. 20:10
 25/33 anonim ***** válasza:

"21 ő van velem. Nem fordítva."

Az igen. És még a férfiak szexisták.

2022. márc. 26. 20:15
 26/33 A kérdező kommentje:

25# 21 re válaszoltam.

De birom ezt hogy valakinek válaszolok a gondolatmenetére, erre rám vetítik hogy en gondolkodom ugy. Én okozat/válasz vagyok..

2022. márc. 26. 20:22
 27/33 A kérdező kommentje:

Nem én csóró tapadok egy jó pasira. Nem ez a felállás. Hanem fordítva.

Ezt 21 re reagáltam.

2022. márc. 26. 20:24
 28/33 anonim ***** válasza:
Egyáltalán semmit sem kapsz? Mi sem keresünk sokat (sem én sem a párom) de mindig költünk egymásra. Ez alap.
2022. márc. 26. 22:20
 29/33 anonim ***** válasza:
28: lehet friss a kapcsolat
2022. márc. 27. 06:09
 30/33 A kérdező kommentje:

5 hónapja vagyunk együtt

Amiket kapok pl csoki mert en is veszek neki

Vagy ital pl, de én is veszek neki néha(sört)

Amiket költ rám önzetlenül pl ha megyünk szórakozni (kb 2hetente)akkor ő fizet.

Vagy kocsival visz, nem kér üzemanyagköltséget (de szerintem akinek kocsija van abban legyen is annyi hogy nem a nővel tankoltatja.)

Pont ezen is kattogtam hogy mégis miből kéne azt látnom hogy szeret, amikor felhívott pont ezzel hogy miből hinnék én neki hogy szeret? Mondtam a tettekből vagy amiket látok, mert duma az van ezerrel(szerelmeket vall sokszor), de ez csak duma.

Erre visszakérdezett idegesen hogy neked mik kellenek ahhoz hogy higyj? Gyémántok, aranyak?? Es akkor hiszel??

Erre annyit mondtam csak, komolyan én magam sem tudom mibol hinném el.

(De amugy az exem pl segített mindenben, összeköltözött velem, vállvetve voltunk egymás TÁRSAI jóban rosszban, de nem akartam már az exemmel példálózni neki..de pl n)az exnél lattam azt kristálytisztán, hogy szeret.)

2022. márc. 27. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!