Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly párkapcsolatra vallhat az amikor az egyik menő cuccokban van a másik meg kínai nyomi cuccokban?
Amikor ugy öltözködésben meg külsőben ugy ég és föld a pár?
Úgy ránézésre mi jön le másoknak ilyen párokról?
19.
Fordított nemekkel valahogy nem igazán ez a hozzáállás, olyankor valahogy az, hogy "csóróú ne is próúbá'kozzon", fordítva viszont... lásd a válaszolókat. Nem igazságtalan ez egy kicsit?
29 kezten is kérdezték hogy vesz e nekem cuccokat vagy bármi.
Erre válaszoltam
Ha a pénze érdekelne vkinek akkor biztos nem vele lennék hanem vmi támogato kapcsolatban.
20 # ra ment volna 22. válaszom
21 ő van velem. Nem fordítva. néha komolyan nem is értem miért. De ez más téma.
"21 ő van velem. Nem fordítva."
Az igen. És még a férfiak szexisták.
25# 21 re válaszoltam.
De birom ezt hogy valakinek válaszolok a gondolatmenetére, erre rám vetítik hogy en gondolkodom ugy. Én okozat/válasz vagyok..
Nem én csóró tapadok egy jó pasira. Nem ez a felállás. Hanem fordítva.
Ezt 21 re reagáltam.
5 hónapja vagyunk együtt
Amiket kapok pl csoki mert en is veszek neki
Vagy ital pl, de én is veszek neki néha(sört)
Amiket költ rám önzetlenül pl ha megyünk szórakozni (kb 2hetente)akkor ő fizet.
Vagy kocsival visz, nem kér üzemanyagköltséget (de szerintem akinek kocsija van abban legyen is annyi hogy nem a nővel tankoltatja.)
Pont ezen is kattogtam hogy mégis miből kéne azt látnom hogy szeret, amikor felhívott pont ezzel hogy miből hinnék én neki hogy szeret? Mondtam a tettekből vagy amiket látok, mert duma az van ezerrel(szerelmeket vall sokszor), de ez csak duma.
Erre visszakérdezett idegesen hogy neked mik kellenek ahhoz hogy higyj? Gyémántok, aranyak?? Es akkor hiszel??
Erre annyit mondtam csak, komolyan én magam sem tudom mibol hinném el.
(De amugy az exem pl segített mindenben, összeköltözött velem, vállvetve voltunk egymás TÁRSAI jóban rosszban, de nem akartam már az exemmel példálózni neki..de pl n)az exnél lattam azt kristálytisztán, hogy szeret.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!