Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly párkapcsolatra vallhat az amikor az egyik menő cuccokban van a másik meg kínai nyomi cuccokban?
Figyelt kérdés
Amikor ugy öltözködésben meg külsőben ugy ég és föld a pár?
Úgy ránézésre mi jön le másoknak ilyen párokról?
#uj regi #jo béna #szegeny gazdag
2022. márc. 26. 17:52
11/33 anonim válasza:
Attól hogy valaki nem feltétlen márkás cuccokban virít, nem jelenti azt hogy igénytelen is. Kérdező te inkább az utóbbi típusba tartozol az önjellemzésed alapján. #4 voltam
12/33 A kérdező kommentje:
A puma cipot nem a devergo cucvokhoz veszi fel hanem markás melegitokhoz.
Devergo cipoi is vannak.
En nem igénytelen vagyok hanem csóró. Gyakran keverik az emberek.
Jol néz ki a kabátom csizmám is, csak szakadt kopott es nem márkás. Kabát new yorkeres. De régi.
2022. márc. 26. 19:02
13/33 A kérdező kommentje:
Ja meg csizma tavasszal..
2022. márc. 26. 19:02
14/33 A kérdező kommentje:
Baratomnak van sacc 20 pár cipoje amiket cserelget, nekem van 1 csizmám es egy otthoni papucsom..
2022. márc. 26. 19:03
15/33 anonim válasza:
És nem szokott kisegíteni,vagy ilyen dolgokkal meglepni?
17/33 anonim válasza:
Én akkor mi vagyok? Mert az utcai ruháim 2000 forintos pólók, meg 10000 forint alatti gatyák, de mellé Ray Ban és E. Zegna napszemüveg, meg Kershaw éa ZT kés, megfejelve Omega órával?
18/33 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy téged ez jobban zavar mint a közvéleményt. A párod esetleg nem ajánlja fel, hogy vesz neked ezt-azt?
19/33 A kérdező kommentje:
Semmit nem vesz a párom nekem.
De ugye hogy ez le is jön abbol csak, hogy ránk néz bárki?
Azaz ez is, hogy nem költ rám..?
Mivel utcán egyutt mutatkozunk ezért érdekelne a közvélemény. Jelenleg égőnek érzem magam mellette.
2022. márc. 26. 19:52
20/33 anonim válasza:
Most meg úgy tűnik, hogy csak a pénze érdekel.
Egyébként lehet kommunikálni is: mond meg, hogy néha örülnél ha költene rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!