Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha a csaj ír a pasinak?
Figyelt kérdés
Nektek ez bejön? Nem tudom eldönteni, hogy hova tegyem, ha egy csaj ír rám.2022. márc. 25. 17:07
A kérdező szavazást indított:
Nagyon gáz. Nem érdekel ilyen csaj.
Nem annyira gáz, de ne vigye túlzásba.
Örülök, ha ő keres nem nekem kell.
Bármikor írhat, ha szimpatikus.
21 szavazat
1/5 anonim 

válasza:

Semennyire. Ez a 21. század, egyenjogúság van.
3/5 BohócKolbász 

válasza:

Semmi baj nincs. Én is ismerkedtem már így nőkkel. Nyugiba beszélgess vele.
4/5 anonim 

válasza:

Nekem eddig minden pasi beszolt ez miatt
Tarskereson 1 honap.levelezes utan kapom:
"Amugy csak uddvatiassagbol irtam mert ramirtal de nem akartam veled ismerkedni)
Barátomtol:
"Te szedtél fel engem, mert te kerestél meg"
5/5 anonim 

válasza:

Jól érzed, hogy ez így nem komfortos, nem annyira vonzó, mintha te hódítanád meg! Én nem szoktam férfinél direktbe kezdeményezni. Inkább elcsábítom, ha fontos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!