Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasinak fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasinak fontos a feszes fenék? Ha vkinek nincs az már nem is jó csaj? A páromnak így vagyok jó, de a szülei mondják mindig hogy hogy nem feszes a testem, és hogy nincs jó fenekem. Kezdem magam rosszul érezni.

Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 14:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha téged nem zavar, meg a párodat se, akkor miért érdekel két vénség károgása? És milyen szituációban mondanak ilyet? El nem tudom képzelni, hol kerül ez szóba. Vacsoráztok és "...igen, de nem feszes a tested" beszólás random.
2020. máj. 2. 14:05
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
Nem nekik kell megfelelned, tudtommal a Tominak, akinek állítása szerint bomba vagy.
2020. máj. 2. 14:05
 3/15 A kérdező kommentje:
Amikor sokat iszik az apja hétvégente akkor még ha józan akkor is, csak úgy, érzem hogy lenez, előtte meg nem is merek sportolni. Félek hogy el kezd szekalni emiatt.
2020. máj. 2. 14:07
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
A parod szulei?? Nekik nem hot mindegy? Arcon hanynam a parom apjat kb, ha a testemet kezdene elemezgetni.
2020. máj. 2. 14:09
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Kerüld el a szüleit, aztán ennyi. Nem kötelező oda járni, ha meg ricsákolnak emiatt, akkor meg kell mondani, hogy mi az oka (az, hogy bunkók és sértőek).

Én ezt tenném, igaz én "gonosz" vagyok elvileg ilyen téren.

2020. máj. 2. 14:10
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
ők ilyen tökéletesek. Azt szeretnék, ha a fiúknak mindig állna rád a bré.
2020. máj. 2. 14:13
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Jó helyre tetted be a lábad te is, valami alkesz suttyó proli család. Grat hozzájuk!
2020. máj. 2. 14:16
 8/15 A kérdező kommentje:
Náluk lakom,nem vagyok jóban a szüleimmel, náluk meg rosszabb. Pénzem meg még nincs albira. A párom nagyon szeret
2020. máj. 2. 14:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A parod szulei ultra gazok. Meg ha igazuk is van, alap norma visekedest nem tudnak tartani. Azert ez kemeny.
2020. máj. 2. 14:22
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
A párod szülei primitív taplók és emellett feltehetően nem túlságosan kedvelnek.
2020. máj. 2. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!