Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Ismerek egy idősebb férfit, munka kapcsán találkoztunk nagy ritkán. Akkor jön hozzánk ha elromlik vmi, ami tehát ritkán van, és az ország másik végén is lakik. 3-4x találkoztunk eddig 1 év alatt, már az első percben megjegyezte, hogy tetszem neki. Eleinte nagyon nem érdekelt, leráztam mindig. Utolsó találkozásunk után viszont vmiért elkezdett érdekelni. Pedig már leállt, nem mondott semmi olyat.

Facen megtaláltam, gondoltam bejelölném és hátha reagál rá. Bár ezt annyira kínosnak érezném, mert max. néhány alkalmas szexet akarnék tőle, semmi mást. Azt tudom, hogy elvált és most nőt keres magának. 50 körüli én 31.

Mondjuk ki vagyok már éhezve,lehet azért érdekel már. 🤣

2022. márc. 22. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kissé öreg hozzád,meg messze is van,sok szex nem lesz belőle.Keress egy közelebbit,aztán toljátok.
2022. márc. 22. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez gáz... Csináltam én is régen, de hidd el, jól nem fogsz kijönni belőle!
2022. márc. 22. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:
2es. Miért? Mi történt veled?
2022. márc. 22. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!