Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Egy 22 éves szűz srác vagyok, soha nem volt még nő az életben semmilyen téren. Ez "köszönhető" a kisebbségi komplexusos múltamnak, amiből lassan azért sikerül kievickélnem, pár hónapja mozgok, konditeremben, leszoktam teljesen az italról, a tükörbe se úgy nézek reggel, hogy ki ez a vézna sz.r. Van egy 19 éves húgom, aki idén kezdte az egyetemet, ott rengeteg barátnőt szerzett. Aztán tegnap 2 is beszívezte Face-n a profilképemet, bár fogalmam sincs, hogy ez bármit is számít, nem töltöm a közösségi hálón az egész napomat, nem is beszéltem velük soha, csak adott egy pozitív löketet, az az igazság, talán túlságosan is beleélem magam, mert tényleg szép mind2, soha az életben nem gondoltam volna, bár az is igaz, nem feltétlen számít egy szív reakció facebookon. Ti mit tennétek ebben az esetben? Gáznak tartanám erről a húgommal beszélni azért. :D
2022. jan. 2. 03:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Szóval itt inkább az gátol a dologban, hogy szűz vagyok. :/ Máskülönben evidens...
2022. jan. 2. 03:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszélj erről a húgoddal. Kifecsegheti. Először könnyebb nőkkel barátkozz, akik megtanítanak erre-arra.
2022. jan. 2. 03:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ő hívta rájuk fel a figyelmemet. :D
2022. jan. 2. 04:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Össze akar velük hozni, lehet hogy rég elmondta nekik hogy szűz vagy? Nem tudom. Fura azért, és még fel is hívja a figyelmedet rájuk.

Írj a lányokra, de a hugodat ne vondd bele. Egyedül is boldogulni fogsz velük. Az meg senki homlokára nincs kiírva hogy szűz vagy. Ha meg tudják, az úgyis mindig az adott pillanatra érvényes.

2022. jan. 2. 05:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Kerítőnő lett a húgomból, na szép. :D
2022. jan. 2. 05:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy nem beszélt erről, ő is csodálkozott, hogy kinyomozták, hogy van a barátnőjüknek egy bátyja, miközben facen sincs közös képünk húgommal, még csak a családi kapcsolatnál sincs testvérként a húgom feltűntetve.
2022. jan. 2. 05:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy féltesóm a húgom. Nem azonos a vezetéknevünk.
2022. jan. 2. 06:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szimpatikus vagy a lányoknak, mit tehetsz?

Ha a szimpátia kölcsönös, írj rá, beszélgessetek! Ha a beszélgetés jól működik, hívd el randizni! Haladjatok olyan tempóban, ahogy mindkettőtöknek megfelel. Szüzesség átmeneti állapot, amint lefeküdtök, már nem leszel az!

2022. jan. 2. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!