Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszer szedés új pár mellett? Titkolod valamennyire?
Nekem az ágyam mellett (kulturált tárolóban) van egy halom gyógyszer.
Ezt nyilván napi 2-3 alkalommal szedem.
Pár előtt ezt hogyan kommunikáljátok le?
Az nem túl vonzó, hogy "iksz éve feküdtem mint egy fadarab, de látod, most jól vagyok".
Milyen gyógyszereket szedsz? Az nagyon nem mindegy.
Ha pl. allergiás vagy asztmás vagy, esetleg magas a vérnyomásod és arra szedsz gyógyszert, azt nem ugyanolyan, mintha skizofréniára szednél valamit. Így nem mindegy a kommunikáció sem ebben a kérdésben.
Szerintem nem gáz.
Ha még vannak problémáid, akkor úgyis feltűnik neki. Ha pedig nincs tünet, akkor ilyen téren tökmindegy. Engem legalábbis nem zaklatna fel.
Rám zárta az ajtot eleve mikor nála voltunk es eldugta a kulcsot.
Ennyit a lepontozokrol.
4.voltam
De hogy jön ide egy drogos sztori? A kérdés nem erről szól.
Hol volt szó nyugtatóról? :D
Én nem zúdítanám ezt rá, hogy figyelj Pisti, ez és ez és ez a bajom, erre szedem ezt és ezt.
Viszont úgyis látni fogja hogy beveszed és meg fogja kérdezni. Ilyenkor persze mondd el neki őszintén, hogy mi volt a bajod és miért kell ezeket szedni. Ha megvan a kölcsönö bizalom és szeretet akkor nem fogja érdekelni hogy miket szedsz, a lényeg, hogy jól érezd magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!