Vérnyomáscsökkentő gyógyszer mellett szedhető Banó féle fokhagyma-galagonya-fagyöngy kapszula?
Figyelt kérdés
Coverex AS-t szedek 2,5mg ingadozó vérnyomásra. Gondoltam kipróbálom mellé ezt a kapszulát. Okozhat kárt? Vagy használ-e egyáltalán?2022. febr. 17. 14:24
1/9 anonim válasza:
Halottnak a csók. Mint ahogy ezek a bogyók az igazán bajos vérnyomásra semmit nem érnek.
2/9 A kérdező kommentje:
Neha kiugras ugy hogy napi atlag vernyomasom tokeletes volt az igazan bajosnak szamit?
2022. febr. 17. 16:12
3/9 anonim válasza:
Ha esetleg refluxos vagy ne szedd.
4/9 A kérdező kommentje:
A reflix mit takar?
2022. febr. 17. 17:03
5/9 anonim válasza:
Reflux? Mikor túlteng a gyomorsav, a gyomorszáj pedig renyhe. Az miatt pedig visszacsorog a nyelőcsőbe a gyomorsav.
nem kellemes.
Szóval ha bizonyos ételek gyomorsavat okoznak ezt ne szedd.
Amúgy tényleg halottnak a csók.
6/9 A kérdező kommentje:
Jaa nincs refluxom, ezt a kapszulat a vernyomascsokkento hatasa miatt szednem
2022. febr. 17. 17:22
7/9 anonim válasza:
Tudom miért szednéd. Én is magasvérnyomásos vagyok.
édesapám is, ő kb mindent próbált már, foghagymát áztatott és itta (volna) a kapszulát is de mind szétszedte a gyomrát.
A varga féle gyógynövényeket is.
Halottnak a csók.
8/9 anonim válasza:
🤦♀️ Bocsánat, csak most látom, hogy tegnap a telefon fokhagyma helyett foghagymára javított. 😂😅
9/9 anonim válasza:
Képes lejjebb vinni a vérnyomást,de ne számíts látványos eredményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!